Futsal solidari: compra la teva entrada o fes el teu donatiu

Futsal solidari: compra la teva entrada o fes el teu donatiu

Tota la recaptació del Barça-Corinthians, amb entrades a partir de 3 euros, i els donatius vinculats al partit es destinaran al Projecte Inclusiu per la Diversitat de la Fundació al barri de Les Corts

El Barça de futbol sala i la Fundació Barça han unit les seves forces a favor d’una causa comú: ajudar a finançar el Projecte Inclusiu per la Diversitat de la Fundació al barri de Les Corts. I per això han organitzat un amistós solidari Barça-Corinthians el proper dimecres 26 de febrer a les 19:30h al Palau Blaugrana. Tota la recaptació es destinarà al mencionat projecte. I si no pots assistir al partit, també pots fer un donatiu per contribuir a la causa.

Al lloc web de la Fundació s’ha creat un monogràfic sobre l’amistós solidari on trobaràs tota la informació sobre el partit i el Projecte Inclusiu per la Diversitat de la Fundació al Barri de Les Corts.

Compra la teva entrada solidaria

Les entrades per al Barça-Corinthians ja es poden adquirir per internet o bé a les mateixes taquilles del Palau, amb un preu a partir dels 3 euros. Tota la recaptació es donarà íntegrament a la Fundació per invertir en el Projecte per la Diversitat a Les Corts.

Si no pots venir, fes un donatiu

En el cas que no puguis assistir al partit també pots fer un donatiu directament a la Fundació Barça per ajudar a finançar el mencionat projecte. A més, entre totes les persones que facin el seu donatiu la Fundació sortejarà una entrada VIP doble per a un partit del Barça de futbol sala, una samarreta de joc signada pels jugadors i també tres pilotes oficials del Barça (consulta aquí les bases legals).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut