Barça B – Acanor Atlético Novás (29-30): Sense sort

Els blaugranes volien tornar-se a fer forts a casa, després que la bona tasca feta no es veiés reflectida en els darrers resultats. A la primera part, la igualtat va ser la clau entre ambdós equips i, en els segons 30 minuts de joc, ratxes del dos equips per finalitzar amb cara o creu que va ser favorable als gallecs.

Equilibri a Sant Joan Despí

Igualtat inicial a la Ciutat Esportiva Joan Gamper tot i que, un parcial inicial de 0 a 3 permetia als visitants liderar el marcador (5-7) en el minut 10. A poc a poc el blaugranes prenien el ritme del partit i empataven a 9, en el minut 17.

El Barça B seguia ferm a la pista i se situava un gol per sobre (14-13) en el minut 25, però la igualtat era la tònica i les alternances en el marcador eren predominants a la part final del primer temps. Uns primers 30 minuts que finalitzaven amb el 15 a 17 favorable als gallecs.

Final cruel

Amb una dinàmica similar, a la de la fi del primer temps, s’iniciava el segon temps. Igualtat però amb l’Atlético Novás amb curtes avantatges en el marcador (21-22) en el minut 42. Els blaugranes tornaven a empatar (24-24) en el minut 48 i tot restava per decidir. Dues exclusions dels gallecs donaven aire al Barça B en el marcador (27-24) quan quedaven una mica menys de 10 minuts per a la fi.

Els gallecs tornaven a posar pressió (28-28) a dos minuts per a la fi del partit. A 30” segons es mantenia l’empat i la pilota era blaugrana. Els blaugranes perdien la pilota i el darrer llançament dels gallecs s'escolava per l’escaire de la porteria blaugrana (29-30)

Aquí podeu consultar les dades del Barça B – Acanor Atlético Novás (29-30)