Leo Messi, partícip de 26 gols a la Lliga

Leo Messi, partícip de 26 gols a la Lliga

L’argentí suma 14 gols i 12 assistències a la competició domèstica, sent qui més participa en el campionat i el segon en les principals Lligues europees

Leo Messi continua sent decisiu partit rere partit. Després del hat-trick d’assistències al Benito Villamarín la passada jornada, davant el Getafe va tornar a ser clau en l’última passada. L’argentí va fer una assistència de somni a Griezmann al primer toc per obrir així la llauna en un partit molt igualat i disputat fins al final, on els culers van acabar guanyant per 2-1.

Amb aquesta nova assistència, Messi ja n’acumula un total de 12 a la Lliga, més que cap altre jugador. Però a més, el 10 blaugrana ha marcat 14 gols en la competició domèstica, el qui més n’ha fet. Així doncs, màxim golejador i màxim assistent de la Lliga, cosa que demostra perquè és el millor jugador del planeta.

El segon de tot Europa

En total, el capità barcelonista ha participat en 26 gols a la Lliga en 19 partits disputats, uns registres espectaculars. A més, és el segon jugador de les principals Lligues europees que ha participat en més gols a la Lliga, igualat amb Jadon Sancho i Timo Werner (tots dos també en sumen 26 en total) i només superats per l’italià Ciro Immobile, que en suma 31. Leo Messi, el davanter total, capaç de marcar i de fer assistències.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut