Les cinc dades que ens deixa el Barça – Getafe

Les cinc dades que ens deixa el Barça – Getafe

Repassem les curiositats que ens deixa la 16a victòria blaugrana a la Lliga

Donem un cop d’ull a les dades més rellevants que ens ha deixat la victòria contra el Getafe (2-1). El setzè triomf a la Lliga, el tercer de manera consecutiva a la competició domèstica, ens deixa aquestes curiositats:

Leo Messi: el rei de les assistències

L’argentí suma sis assistències en els darrers tres partits de Lliga: dues contra el Llevant (totes dues a Ansu Fati), tres contra el Betis (a De Jong, Busquets i Lenglet) i una contra el Getafe (a Griezmann). D’aquesta manera, l’argentí ja suma 12 assistències en aquesta Lliga, 15 en totes les competicions, i només n’està a una de la xifra de la temporada passada a la competició domèstica.

S’estrena Sergi Roberto

El jugador de Reus ha anotat el seu primer gol de la temporada. Feia més d’un any que no marcava, ho va fer el 30 de gener del 2019 contra el Sevilla a la Copa del Rei. En canvi, no marcava gol a la Lliga des del 20 d’agost del 2017 contra el Betis, precisament, amb Quique Setién a la banqueta rival.

15 golejadors diferents aquesta temporada

Amb el gol de Sergi Roberto, augmenta la llista de golejadors blaugrana. A banda dels porters, només falten tres jugadors del primer equip per veure porta: Semedo, Rakitic i Umtiti. Completen la llista Messi (19), Suárez (14), Griezmann (13), Vidal (6), Ansu Fati (5), Arthur (3), Lenglet (3), Busquets (2), De Jong (2), Carles Pérez (2), Piqué (1), Dembélé (1), Jordi Alba (1), Junior (1) i, el darrer, Sergi Roberto (1).

Griezmann decisiu contra el Getafe

El francès ha participat en set dels darrers vuit gols a la Lliga contra el Getafe: quatre gols i tres assistències. A més, ha anotat el seu vuitè gol a la Lliga aquesta temporada, el tretzè en totes les competicions com a blaugrana.

Una assistència de rècord aquest any

El Camp Nou ha registrat la millor dada d’assistència d’aquest any 2020: 80.409 espectadors, la sisena millor xifra d’espectadors a l’Estadi de la temporada, la quarta més elevada a la Lliga.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut