Confirmat l’horari del Barça-Reial Societat

Confirmat l’horari del Barça-Reial Societat

El duel corresponent a la 27a jornada del campionat de Lliga es disputarà el proper 7 de març a les 18.30 hores

Confirmada la data i l’hora del Barça – Reial Societat. El partit corresponent a la 27a jornada del campionat de Lliga es disputarà el proper dissabte dia 7 de març a les 18.30 hores al Camp Nou, en una setmana on els culers no disputaran partit intersetmanal. Els de Quique Setién visitaran el Santiago Bernabéu el diumenge anterior, mentre que la següent jornada viatjaran a Palma per enfrontar-se al Mallorca.  

Els d’Imanol Alguacil es troben actualment en un bon moment tant a la Lliga (on són sisens) com a la Copa del Rei, on estan disputant les semifinals i van vèncer el Mirandés en el partit d’anada.

Cal recordar que en el partit de la primera volta davant el conjunt basc a Anoeta el resultat va ser d’empat (2-2), en un duel molt igualat i disputadíssim fins al final. Mikel Oyarzabal va avançar els locals a la primera meitat, però Griezmann, abans del descans, i Luis Suárez, a l’inici de la segona, van capgirar el marcador. Finalment, Isak va tornar a empatar el duel per situar el 2-2 definitiu.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut