La convocatòria per rebre el Getafe

La convocatòria per rebre el Getafe

Quique Setién ha donat a conèixer els 18 jugadors citats per afrontar la 24a jornada de Lliga

Torna la Lliga al Camp Nou i visita l’Estadi el tercer classificat del campionat, el Getafe CF. L’equip de Bordalás visita Barcelona després d’acumular quatre victòries consecutives en els darrers quatre partits de Lliga contra el Leganés, el Betis, l'Athletic Club i el València, tots quatre sense rebre cap gol i marcant-ne nou. Els madrilenys són tercers, en posicions de Lliga de Campions amb 42 punts, a set dels blaugrana. Per a aquest partit, que es disputarà a les 16 hores, Setién ha facilitat aquest divendres la llista de convocats.

Els convocats són Ter Stegen, N. Semedo, Piqué, I. Rakitic, Sergio, Arthur, Messi, Neto, Griezmann, Jordi Alba, S. Roberto, F. De Jong, Vidal, Umtiti, Junior, Ansu Fati, R. Araujo i R. Manaj. Són baixa per lesió Suárez i O. Dembélé, i per sanció Lenglet.

Neto, alta mèdica

Aquest divendres l’equip s’ha exercitat per darrera vegada abans del partit contra el Getafe abans de conèixer la llista de convocats. Una sessió que ha comptat amb el jugadors disponibles del primer equip al camp Tito Vilanova, on Semedo s'ha entrenat amb el grup. També s’han exercitat R. Araujo, Riqui Puig, Saverio, R. Manaj i Ansu Fati, del Barça B. En acabar l’entrenament, el brasiler Neto ha rebut l’alta mèdica de l’esquinç al turmell esquerre que es va fer en el partit de Copa del Rei davant l’UD Eivissa.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut