MEGASTORE

MEGASTORE

Una experiència única i innovadora.

Aquest espai guanya els 500 m² de l’antiga Sala París i ara disposa de 2.100 m² d’instal·lació repartida en tres plantes S’incorporen uns serveis personalitzats que converteixen la Megastore en la millor botiga del FC Barcelona del món.

La nova FCBotiga Megastore suposa una experiència única per als consumidors, tant en innovació com en tecnologia. Situada al recinte del Camp Nou, ha remodelat i ampliat els seus espais d’acord amb els nous temps i les noves tecnologies oferint una oportunitat única per als aficionats al futbol.

La Megastore del FC Barcelona ens ofereix una nova visió més tecnològica, digital i alhora personal, amb uns serveis personalitzats que converteixen aquest espai en la millor botiga del FC Barcelona del món. La nova instal·lació es divideix en tres plantes, on podem trobar la millor col·lecció de productes oficials del FC Barcelona i de Nike Football en roba, calçat i accessoris, que la converteix també en la millor botiga de futbol.

Més espai i més serveis

La nova FCBotiga guanya els 500 m² de l’antiga Sala París i ara disposa de 2.100 m² d’instal·lació repartida en tres plantes.

Una de les novetats d’aquesta nova instal·lació és l’espectacular pantalla de leds de 16 m de llargada i la impactant Chandelier, que ens ofereix una innovadora manera de projectar imatges i que presideix les tradicionals grades en forma d’estadi.

Una altra innovació són les Digital Lockers o Caselles Digitals, les pantalles digitals tàctils presents a les tres plantes, on el client podrà personalitzar la seva samarreta del Barça amb el nom i el número. Directament la samarreta s’envia a la planta -1, on podrà recollir amb gran agilitat i sense cues la seva comanda al Print Lab o Taller d’Estampació. Un servei que ofereix a l’usuari més rapidesa i comoditat en les seves compres.

Fes-t’ho Barça

A la nova planta superior trobem també una altra de les grans novetats, el servei anomenat Make it Barça o Fes-t’ho Barça, un servei exclusiu de l’FCBotiga Megastore on el client podrà triar el seu producte favorit de la col·lecció Nike i personalitzar-la Barça, afegint-hi diferents escuts blaugrana, botons o cordons de sabatilles esportives per tal de fer més Barça la roba esportiva. A la mateixa planta, un cop tinguin el disseny de roba esportiva personalitzada amb temàtica blaugrana, podran compartir la fotografia a les xarxes socials i publicar-ho al Social Wall o Mur Social.

La connexió de la nova FCBotiga Megastore amb el Museu es farà mitjançant un túnel que ens permetrà viure una experiència blaugrana única.

La nova FCBotiga Megastore introdueix totes aquestes novetats sense oblidar els serveis que ja s’oferien de personalització de botes de futbol brodant el nom i número a cada bota, imitant així els seus ídols, o l’espai únic destinat a les seccions professionals del Barça, el bàsquet, l’handbol, el futbol sala i l’hoquei patins.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut