Partit clau del Barça B

Partit clau del Barça B

Els blaugranes opten a ser en el Grup A-1, que dona pas a l’ascens

El proper dissabte a les 20h, el Barça B de bàsquet visita la pista del Torrons Vicens CB L’Hospitalet. Un partit, que és un ‘Derbi’, i a la vegada que serà decisiu per definir on jugarà el filial blaugrana, a la segona fase de la competició.

Ara mateix, i després de 21 jornades del ‘Grupo Este’ de la LEB Plata els blaugranes figuren a la setena posició. Els sis primers llocs donen pas al Grup A-1, que juga per l’ascens i el Barça B depèn de si mateix per estar en aquest grup

Les opcions blaugranes

El Barça B té la classificació assegurada en el grup d’ascens en cas de guanyar de 4 o més punts a la pista del CB L’Hospitalet. En cas de victòria per menys de 4 punts, els blaugranes haurien d’esperar a la derrota del Gran Canaria, a casa, davant el CB Villarobledo.

Tot que l’objectiu de l’equip es basa en la formació dels joves, si es classifiquessin pel grup del descens, també tindrien opció a jugar els playoffs d’ascens. El primer classificat d’aquest grup també juga el Playoff per ser a la LEB Oro i els blaugranes accedirien en posicions capdavanteres, ja que s’acumulen els resultats amb els equips que s’havien enfrontat en el Grupo Este.

La resposta a tot plegat el dissabte, des de les 20 h, en el Nou Pavelló del Centre de L’Hospitalet de Llobregat i en directe a  Torrons Vicens CB L’Hospitalet – Barça B

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut