El Barça i la plataforma de blockchain Chiliz s'uneixen en una nova aliança global per incrementar la interacció amb els fans

El Barça i la plataforma de blockchain Chiliz s'uneixen en una nova aliança global per incrementar la interacció amb els fans

L’acord s’emmarca en la nova estratègia digital i comercial blaugrana i permetrà als aficionats de tot el món interactuar de manera innovadora amb el Club a través dels ‘Barça Fan Tokens’, actius digitals que ofereixen als seus propietaris el dret de participar en enquestes sobre les activitats del dia a dia del Barça i guanyar premis únics lligats al Club

El FC Barcelona ha signat un nou acord de patrocini d’àmbit global amb l’empresa de serveis de blockchain Chiliz. Una aliança que permetrà als fans del Barça interactuar amb el Club d’una  manera innovadora a través de Socios.com, la plataforma de votació de Chiliz, on els seguidors blaugrana d’arreu del món podran participar en enquestes i sondejos sobre diferents activitats del dia a dia del Club utilitzant una sèrie d’actius digitals anomenats ‘Barça Fan Tokens’.

Els fans podran adquirir els ‘Barça Fan Tokens’ a través d’un procés anomenat Fan Token Offering (FTOTM), o bé podran capturar aquests actius digitals de manera periòdica i gratuïta a través de la funció Token Hunt (Captura el Token), el sistema de realitat augmentada de la plataforma. Així mateix, els fans també podran capturar mitjançant aquest sistema la moneda digital de la plataforma, anomenada Chiliz $CHZ.   

Aquest nou acord, el primer que signa el FC Barcelona en l’àmbit de blockchain, s’ha oficialitzat amb un acte al Camp Nou en què han participat Josep Pont, directiu responsable de l’Àrea Comercial del FC Barcelona, i Alexandre Dreyfus, CEO de Chiliz. En el marc de la trobada, el directiu del club blaugrana ha fet entrega de la samarreta de la temporada 2019/20 al representant de Chiliz.

A més d’oferir la possibilitat d’opinar i votar en les diferents qüestions plantejades en les enquestes sobre el Club,  els aficionats podran obtenir premis exclusius quan prenguin part en els sondejos. A canvi de la seva participació, guanyaran punts amb els que podran aconseguir productes exclusius  i experiències úniques lligades al Barça.

Aquest acord s’emmarca en l’estratègia d’expansió global del FC Barcelona i reforça el seu compromís de buscar de manera proactiva els millors acords en les diferents categories de patrocini, amb l’objectiu de contribuir que l’entitat blaugrana continuï sent una referència, no només al terreny de joc sinó també en l’àmbit del màrqueting esportiu i en la relació amb els partners. Així mateix, aquesta nova aliança referma el compromís del Barça de buscar nous canals i formats per connectar amb noves audiències i generar engagement amb els seus fans arreu del món.

Els Barça Fan Tokens (conegut com $BAR dins la plataforma de Socios.com) estaran disponibles al llarg del segon trimestre de l’any 2020. Es posaran a disposició dels fans 40 milions de Barça Fan Tokens, a un preu de 2 € cadascun en el moment de l’inici de la venda.

Declaracions de Josep Pont, directiu responsable de l’Àrea Comercial del FC Barcelona

“Estem orgullosos de donar la benvinguda a Chiliz a la família Barça com a nou partner global. Aquest acord ens donarà l’oportunitat de desenvolupar accions de màrqueting i partnerships innovadores amb un clar enfocament en l’esfera digital, per apropar el Club als fans d’arreu del món. Aquest acord també forma part dels objectius del FC Barcelona d’associar-se amb marques líders que ens ajudin a consolidar la nova estratègia comercial i digital del Club amb el desenvolupament de noves vies per generar recursos que ens ajudin a continuar sent un referent tant dins com fora del camp”.

Declaracions d’ Alexandre Drefyus, CEO i Fundador de Socios.com i Chiliz

“Estem molt contents de donar la benvinguda al FC Barcelona a Chiliz, i encara més contents de començar a crear engagement amb la seva base tan gran de fans d’arreu del món. Amb més de 300 milions de fans arreu del món, la fandom del Barça inclou tant diferents països com cultures. És, sens dubte, el club de futbol més reconegut i amb més suport del món i estem impacients perquè els seus aficionats puguin començar a ser consultats en diferents aspectes del dia a dia del Club. Sumar els aficionats del FC Barcelona a la comunitat de Socios.com ens permet fer un pas més en el nostre objectiu d’adopció global del blockchain. Cada cop que un aficionat descarrega l'aplicació, fomentem la formació i cada cop que un fan compra Fan Tokens, enfortim l'ús d'aquesta tecnologia innovadora".

Sobre Chiliz & Socios.com 

Chiliz ($ CHZ) és una moneda digital per a plataformes d'esports i d'entreteniment. Aquesta alimenta la primera plataforma de votació i recompenses tokenizada i escalable del món, Socios.com, on els fanàtics poden comprar, intercanviar i executar els drets de vot en els seus equips esportius favorits.

Socios.com ajuda als clubs de futbol a aconseguir la transformació digital a través de la tecnologia blockchain. Socios.com funciona amb el token Chiliz ($CHZ), un token d'utilitat ERC20 en la cadena de blocs Ethereum com el token BEP-2 en la cadena Binance. Els Fan Tokens són específics d'un equip o un club, i són un actiu digital finit que proporciona accés a un llibre major xifrat i immutable de propietat dels drets de vot i filiació.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut