Curts en la remuntada

El Barça de bàsquet B frega la victòria davant el Gran Canària B en un final d'infart, després d'anar a remolc tot el partit

El Barça de Diego Ocampo ha començat a contrapeu un partit que se li ha complicat des d’un bon inici. Els blaugrana han tingut moltes dificultats per anotar en el primer període, mentre que el Gran Canària ha pogut córrer en transició per obrir un avantatge de 13 punts a l’equador d’un primer parcial, el qual ha acabat amb el marcador de 18-26.

En el segon temps, el Barça ha millorat gràcies a l’energia de Lluís Costa i a les bones accions de Leandro Bolmaro, així com d'Ibou Badji. Els d’Ocampo han pogut situar-se a sis punts (29-35), però un bon final de període dels visitants ha tornat a deixar la diferència en 9 al descans (38-47).

Després del pas pels vestidors, els culers han pogut mantenir-se dins del partit, tot i que han estat incapaços de situar-se per davant en el marcador. De fet, els locals sempre han anat a remolc d’un Gran Canària que ha frenat els millors moments del Barça amb tirs decisius des de la línia de tres. Al final del tercer quart, els visitants seguien guanyant per 60-67.

Vius fins al final

Ja en l’últim període, el duel ha tornat a trencar-se com en els minuts inicials i els visitants han tornat a situar-se 13 punts per davant. D’aquesta manera, el conjunt català ha hagut de tornar a començar una remuntada que s’ha acabat escapant per poc. En un últim minut no apte per a cardíacs, el Barça ha tingut dues possessions per capgirar el partit, però ni Badio Brancou ni Goulmy -des de la línia de tirs lliures- han pogut culminar la remuntada blaugrana, en un partit que ha acabat amb el marcador de 80-83.

Consulta aquí les estadístiques del partit.