La convocatòria per visitar el Betis

La convocatòria per visitar el Betis

Quique Setién ha donat a conèixer els 18 jugadors citats per afrontar la 23a jornada de Lliga contra el Reial Betis (21 hores)

Arriba una nova prova per als homes de Quique Setién, la visita al Benito Villamarín. El Barça visita el Reial Betis de l’exblaugrana Rubi, en un partit sens dubte especial per a Quique Setién, que es veurà les cares amb el seu exequip. Per al partit contra els verd-i-blancs, que es disputarà a les 21 hores aquest diumenge, Setién ha facilitat aquest dissabte la llista de 18 convocats. 

Es tracta de Ter Stegen, N. Semedo, I. Rakitic, Sergio, Arthur, Messi, Lenglet, Griezmann, Jordi Alba, S. Roberto, F. De Jong, Vidal, Umtiti, Junior, Iñaki Peña, Riqui Puig, Ansu Fati i R. Araujo. Queden fora de la convocatòria per lesió Suárez, O. Dembélé i Neto, i per sanció Piqué.

Darrera sessió a Barcelona

Aquest dissabte l’equip s’ha exercitat per darrera vegada abans del partit contra el Reial Betis. Una sessió que ha comptat amb els jugadors disponibles del primer equip al camp Tito Vilanova. Piqué ha fet treball específic. També s'han entrenat Iñaki Peña, R. Araujo, Matheus Pereira, Riqui Puig, Collado, Rey Manaj i Ansu Fati, del Barça B.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut