Futbol i universitat a Salamanca

Futbol i universitat a Salamanca

El Barça Femení s’ha entrenat després de la classificació per a la final de la Supercopa i Marta Torrejón i Andrea Pereira han visitat la Universitat de la ciutat

El dia després de la classificació per a la gran final de la Supercopa d’Espanya vencent l’Atlètic de Madrid (2-3), el Barça Femení s’ha entrenat a les Pistes del Helmántico. Les 22 futbolistes desplaçades a Salamanca han portat a terme una sessió de recuperació després de l’esforç físic de les semifinals. L’equip es tornarà a exercitar aquest dissabte al migdia, en l’entrenament previ a la final del diumenge a les 12.00h davant la Reial Societat.

Marta i Pereira, a la Universitat

En finalitzar l’entrenament a la tarda, Marta Torrejón i Andrea Pereira han participat a un acte a l’emblemàtica Universitat de Salamanca. S’ha tractat d’un trobada i xerrada amb un grup reduït d’esportistes i estudiants universitaris, al voltant dels valors de l’esport, del futbol femení i de la possibilitat de compaginar l’esport d’elit amb els estudis.

Per part de la Reial Societat hi ha assistit Nahikari García i Maddi Torre. L’alcalde de Salamanca, Carlos Manuel García Carbayo, i el rector de la Universitat, Ricardo Rivero, han exercit d’amfitrions.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut