Noia Freixenet – Barça: Que el camí de la victòria continuï a Sant Sadurní!

Noia Freixenet – Barça: Que el camí de la victòria continuï a Sant Sadurní!

El Barça, amb 17 victòries consecutives, visita la difícil pista del Noia Freixenet amb la convicció de mostrar l’elevat “nivell competitiu” de les últimes jornades

El líder de l’OK Lliga afronta uns dies claus per fer-se encara més fort al capdavant de la classificació. El dimarts rep el Liceo al Palau Blaugrana (20.30 hores, Esport3), però abans ha de visitar l’Ateneu Agrícola de Sant Sadurní (20.30 hores, Esport3). I l’objectiu és guanyar a la pista del tercer classificat. “Serà un partit molt complicat”, alerta Edu Castro, conscient que “és un partit fonamental per donar tot el nivell competitiu que estem mostrant últimament”.

L’equip encadena un total de 17 victòries seguides -igualant la segona millor ratxa de triomfs de la història (2004-05)- i, per assolir tres punts més, caldrà fer front a un partit “amb pressions altes” i amb un intens ritme de competició.

Els de Pere Varias, de la seva banda, també estan en ratxa, amb nou partits d’OK Lliga sense perdre, amb resultats destacats com la victòria a Riazor i també el triomf europeu a casa davant el Porto. En la plantilla dels de la Capital del Cava destaca la verticalitat de joves amb passat a l’hoquei formatiu blaugrana com Sergi Llorca (cedit), Sergi Aragonès i Pol Manrubia, així com l’experiència dels també exblaugranes Xavi Costa i Jordi Ferrer, a més d’Aleix Esteller. “Tenen conceptes que els fa ser molt competitius. Fa temps que estan jugant junts i han crescut durant la temporada, amb resultats boníssims”, descriu Castro.

“L’Ateneu és una de les pistes més complicades de l’OK Lliga”

Pau Bargalló

Qui també coneix molt bé el conjunt de l’Alt Penedès és Pau Bargalló: “És un equip molt jove i amb molta qualitat. Ja fa anys que ho demostren i estan fent una molt bona temporada”. El de Sant Sadurní afirma que “jugar a l’Ateneu sempre és especial” i que es tracta “d’una de les pistes més complicades de l’OK Lliga”. “Ens costarà molt aconseguir la victòria, però portem una bona dinàmica i hem de seguir així”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut