Junior: “Setién és un entrenador molt proper”

Junior: “Setién és un entrenador molt proper”

El lateral analitza el seu pas pel Betis i fa balanç dels seus sis primers mesos com a blaugrana en una entrevista a Barça TV

Un partit subratllat per a Junior Firpo. El Betis-Barça d'aquesta jornada 23 de Lliga suposarà el retorn del lateral esquerre al Benito Villamarín. Amb una sensació mai experimentada, el 24 culer trepitjarà per primera vegada la gespa de l'estadi bètic com a visitant. En una entrevista a Barça TV, Junior també parla sobre Setién, el Betis i els seus primers sis mesos a Barcelona.

Una extensa entrevista en què el defensa parla de diversos temes, i que et resumim en les següents frases destacades:

El retorn al Villamarín

“Serà un dia molt especial per a mi. Tinc moltes ganes de veure com em reben.”

“És un estadi molt gran que l'afició fa gran. Hi ha un ambient increïble. Serà un camp molt difícil; com a local l'ajuda de l'afició era tremenda; no em vull imaginar la pressió com a visitant.”

L'actual Betis

“Té molt bons jugadors, s'ha reforçat molt bé. Conec perfectament el seu vestidor, els seus jugadors de grandíssima qualitat. Lluitaran pels llocs europeus fins al final.”

“Estan tenint una temporada d'alts i baixos. Combinen moments de bon futbol, de bons resultats amb altres partits pitjors.”

El canvi d'equip

“Per molt que fos un estil semblant, jugar al Barça és d'una altra magnitud. Cal guanyar jugant bé. La pressió és molt més diferent que al Betis.”

Quique Setién

“Li agrada participar. És un entrenador molt proper que sempre vol saber com se sent el jugador.”

“És un entrenador que té les idees molt clares i que morirà amb elles passi el que passi.”

“A Setién li agraden molt els jugadors polivalents. El canvi de sistema que fa de tant en tant, saber que pots jugar en dues posicions diferents fa que tinguis més opcions.”

Junior explica que a

La importància de l''staff' tècnic

“Setién té un staff tècnic meravellós. Des de l'entrenador de porters, el preparador físic fins a Eder Sarabia. Ell i Setién són com el yin i el yang. Quique és calma, tranquil·litat. I Sarabia és passió, temperament. És un tàndem que funciona.”

El Betis-Barça de l'any passat

“L'estava veient des de la grada. Amb el gol de Messi em vaig aixecar i vaig anar directament als vestidors, perquè vaig dir que ja ho havia vist tot. Passarà molt temps perquè veiem algú com Leo.”

El balanç dels primers mesos al Barça

“Estic content. Però crec que puc fer-ho molt millor.”

“Jugar al Barça és d'una altra magnitud. La pressió és molt més diferent que al Betis.”

Junior ha participat en 12 partits com a blaugrana i ha signat un gol, contra el Getafe

Ve un tram important

“A Can Barça cal guanyar tots els partits. Els mesos de gener i, sobretot, de febrer són els més durs. Estem preparats.”

Junior a Barcelona

“Visc a prop de la platja. Quan tenim dies lliures hi vaig a passejar amb la meva dona i amb la meva filla. La veritat és que estic molt content. M'agrada molt la ciutat.”

La seva infantesa

“Em van apuntar a futbol perquè pogués fer amics. A mi no m'agradava el futbol. Quan acabava d'entrenar cada tarda, me n'anava plorant cap a casa; deia que em desapuntessin del futbol, que no sabia el que era, que no m'agradava.”

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut