Marc Bartra: “Al Barça hi juguen els millors jugadors”

Marc Bartra: “Al Barça hi juguen els millors jugadors”

El central del Betis es retrobarà amb els seus excompanys del Barça aquest diumenge en el partit de Lliga

Dia per recordar al Villamarín. El Barça visitarà aquest diumenge el camp del Betis en un partit que serà especial per al retrobament dels jugadors blaugrana amb algunes cares conegudes. El matx, emmarcat en la jornada 23 de Lliga, servirà perquè molts dels jugadors del primer equip es retrobin amb antics companys de vestidor, com és el cas de Marc Bartra. El central de Sant Jaume dels Domenys, actual jugador del Betis, va entrar a la Masia la temporada 2002/03 i va debutar amb el primer equip el 14 de febrer del 2010, en un compromís de Lliga contra l’Atlètic de Madrid. Des d’aleshores, Bartra va vestir la samarreta del Barça fins al curs 2015/16, abans de fitxar pel Borussia de Dortmund i posteriorment pel conjunt andalús.

Bartra, a l’'Hora B'

Abans de retrobar-se amb l’equip de la seva vida, Marc Bartra ha fet una aturada a l’"Hora B" de Barça TV, on el central bètic ha assegurat que el partit de diumenge serà diferent de la resta: “Serà molt especial per a mi, he estat molts anys al Club i tinc molts amics dins del vestidor, així que serà un dia diferent”. La trajectòria del central català ha estat repleta de grans moments que quedaran en el record de tota l’afició blaugrana. Bartra va defensar l’escut del Barça durant 103 partits, i a més de desenvolupar les seves tasques defensives, també va veure porteria fins en sis ocasions.

"Setién té un perfil i una filosofia molt semblant a la del Barça, és fidel a un estil molt marcat i disposa d'una plantilla amb molt potencial"

Marc Bartra

Després de marxar del Camp Nou, el jugador ha vist i ha patit de primera mà el potencial i la qualitat dels jugadors del Barça. Aquesta temporada, en la seva visita a l'Estadi -matx de la primera volta de la Lliga- Bartra i el Betis van caure en mans de l’equip blaugrana per 5 gols a 2: “Quan toca jugar contra el Barça és moment d’estar tots molt atents i amb els ulls ben oberts, ja que és l’equip on juguen els millors jugadors”.

mini_2020-02-07 ENTRENO 02

L’estil de Quique Setién

L’exjugador blaugrana no només es retrobarà amb antics companys d’equip, sinó que també ho farà amb el seu exentrenador, Quique Setién. El càntabre va dirigir Bartra durant més d’una temporada al club andalús i entre si es coneixen gairebé a la perfecció: “Setién té un perfil i una filosofia molt semblant a la del Barça, és fidel a un estil molt marcat i disposa d’una plantilla amb molt de potencial”.

La relació entre Marc Bartra i el Barça va molt més enllà de la seva etapa com a futbolista. Sense anar més lluny, el jugador ja va tenir un paper protagonista dins de l’òrbita blaugrana en el partit d’enguany de la Lliga de Campions entre el primer equip i el Borussia de Dortmund. En aquella ocasió, a través d’un document en primera persona publicat al web del Club, el central va voler escriure en primera persona tot el que sentia pels dos equips i com d’especial era aquella cita al Westfalenstadion.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut