El Barça tindrà la seva pròpia Rambla al Camp Nou

El Barça tindrà la seva pròpia Rambla al Camp Nou

Ubicat a l’accés 9 de l’Estadi, el nou espai comptarà amb una renovada oferta de restauració en què destacarà el Barça Cafe, amb gastronomia catalana de qualitat

El bulevard de taquilles de l’accés 9 del Camp Nou es convertirà durant els propers mesos en La Rambla del Barça, un nou espai d’entreteniment i de restauració pensat per donar la millor benvinguda possible als aficionats que visiten les instal·lacions blaugrana. La marca Barça serà el denominador comú de tots els racons d’aquest espai que proposarà als visitants una nova manera de relacionar-se amb les instal·lacions del Club, rescatant l’essència d’una rambla, basada en la convivència, el relax i el bon rotllo.

Les obres d’aquest nou projecte, que han començat aquesta setmana, es realitzaran de manera escalonada i per fases per tal de poder mantenir oberta tota l’oferta de serveis als socis, aficionats i visitants, i està previst que finalitzin a la propera primavera.

El nou espai estarà dissenyat en mòduls amb format de contenidors de càrrega que aportaran un ambient contemporani, dinàmic i familiar. La Rambla del Barça comptarà amb una oferta gastronòmica completament renovada amb restaurants de diverses tipologies que oferiran al visitant la possibilitat de fer un mos en qualsevol moment del dia.

L’espai respirarà Barça pels quatre costats i en el tram central s’instal·laran nous fanals que, a més de reforçar la il·luminació, comptaran amb para-sols, molt útils als mesos d’estiu en un dels espais més transitats del recinte del Camp Nou.

L’establiment més emblemàtic d’aquesta Rambla serà el nou Barça Cafe, una proposta amb una oferta culinària de qualitat basada en elements distintius de la gastronomia catalana. Un punt de trobada per als barcelonistes en els dies de partit amb un ambient acollidor, distès i purament blaugrana.

mini_MOD_191001_BARÇA CAFE_3D_01

L’oferta de restauració es completarà amb altres espais que serviran tant productes locals com de cuina internacional. En aquest projecte, el FC Barcelona comptarà amb la participació de l’empresa Singularis i l’assessorament en restauració del Grup Iglesias. Aquests partners seran importants i sumaran esforços i coneixement perquè aquest nou espai sigui sinònim de garantia i qualitat.

Pel que fa a l’oferta de serveis, es mantindran la Barça Store Camp Nou, el punt d’informació per a visitants, les taquilles, els caixers automàtics, els espais per fer-se fotografies en ambient blaugrana i personalitzar monedes, i el robokeeper, una atracció que permet reptar-se amb un porter gairebé infal·lible.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut