Helvetia Anaitasuna - Barça: La maquinària segueix a ple rendiment (18-39)

Helvetia Anaitasuna - Barça: La maquinària segueix a ple rendiment (18-39)

Els blaugranes han dominat de principi a fi el primer partit de la segona volta de la Lliga Sacyr ASOBAL

La màquina blaugrana segueix fabricant victòries (16 en lliga). Després de 52 dies d'inactivitat competitiva, els de Xavi Pascual s'han imposat amb claredat a l'Helvetia Anaitasuna (18-39). D'aquesta manera, els barcelonistes segueixen sumant punts al capdamunt de la classificació de l'ASOBAL; ja en són 32. Serdio amb vuit gols ha estat el màxim anotador d'un matx de color blaugrana de principi a fi. 

Un pròleg emotiu ha deixat pas al vertigen blaugrana. L’homenatge a Pérez de Vargas, Entrerríos, Ariño i Aleix per la medalla d’or en l’Europeu i el reconeixement a Víctor Tomàs per l’anunci de la seva retirada han quedat eclipsats per un fulgurant inici. Un vehement electrònic culer ha imperat en els primers compassos, i fins a la finalització d’aquest partit de la jornada 16 de la Lliga Sacyr ASOBAL.

Energia blaugrana

El 2-11 en els 15 primers minuts s’ha construït gràcies a l’efectivitat en les dues porteries. Les festivitats de l’etern ’8’ culer, de Serdio, de N’Guessan i d’Ariño han trobat la seva correlació en les aturades de Kevin Möller. El porter danès, estratosfèric, ha empetitit la porteria barcelonista; que a l’equador del matx solament ha registrat sis dianes navarreses.
 
Quan l’Helvetia Anaitasuna ha reaccionat, a través de Bols, el Barça ja s’havia distanciat (6-19). L’entrada del ‘33’ local ha aturat la sangria anotadora dels de Xavi Pascual. Un grup que en cap moment ha vist perillar l’electrònic, ja que tots els seus integrants han ratllat a un bon nivell.

Certifiquen el primer triomf de la segona volta

L’aire del descans ha virat lleugerament la tònica d’un partit de color blaugrana. Però la imbatibilitat barcelonista en l’ASOBAL tampoc s’ha pertorbat en el Pabellón Anaitasuna. L’increment anotador dels navarresos ha trobat la seva resposta en els catalans. Especialment en mans del pivot asturià del Barça, que s’ha nodrit amb les assistències d’Entrerríos.

L’equilibri s’ha desmarcat i l’avantatge barcelonista s’ha elevat fins al 18-39. Perquè la màquina dirigida per Xavi Pascual mai en té prou i sempre vol amarrar un triomf clar. I l'Anaitasuna ha comprovat que l'engranatge del Barça segueix funcionant. Ara, el diumenge 9 de febrer, l'Elverum Handball Herrer en la VELUX Champions League testarà la fiabilitat barcelonista. 

FITXA DEL PARTIT

Helvetia Anaitasuna, 18
Barça, 39
 
Helvetia Anaitasuna: Nordlander (-), Fischer (-), Pere Vaquer (5), Etxeberria (-), Semedo (1), Bazan (3) i Ander Izquierdo (5) -set inicial- Bols (-), Da Silva (-), Gaston (-), Ganuza (1), Ibai (-), Krsmancic (3), Chocarro (-) i Ugarte (-). 
Barça: Möller (-), Víctor Tomàs (6), N’Guessan (5), Dika Mem (3), Alex Pascual (1), Pálmarsson (1) i Ludovic Fabregas (1) -set inicial- Pérez de Vargas (-), Sorhaindo (1), Entrerríos (-), Andersson (2), Ariño (5), Serdio (8), Aleix Gómez (6) i Thiagus Petrus (-). 
 
Parcials: 1-3, 2-7, 2-11, 3-15, 5-17, 6-19 // 8-22, 12-26, 14-30, 15-33, 17-36, 18-39
 
Àrbitres: Antonio Merino i Francisco Moyano

Foto: Marta Contín

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut