La convocatòria per visitar San Mamés

La convocatòria per visitar San Mamés

Quique Setién ha donat a conèixer els 20 jugadors citats, per afrontar els quarts de final de Copa del Rei a partit únic contra l’Athletic Club

Segueixen les setmanes de tres partits, aquest cop amb els quarts de final a partit únic a San Mamés davant l’Athletic Club. El Barça visita Bilbao amb l’objectiu d’aconseguir el passi per les semifinals de Copa. S’enfronten els dos equips que més títols de Copa ostenten i en un dels duels més històrics de la competició. Per aquest partit, que es disputarà a les 21 hores aquest dijous, Quique Setién ha facilitat aquest dimecres la llista de 20 convocats. 

Per aquest matx, el tècnic blaugrana ha decidit convocar els següents futbolistes: Ter Stegen, N. Semedo, Piqué, I. Rakitic, Sergio, Arthur, Messi, Lenglet, Griezmann, Jordi Alba, S. Roberto, F. De Jong, Vidal, Umtiti, Junior, Iñaki Peña, Riqui Puig, Collado, Ansu Fati i R. Araujo. Queden fora de la convocatòria per lesió Suárez, O. Dembélé i Neto.

Alta mèdica per Vidal

Aquest dimecres l’equip s’ha exercitat per darrera vegada abans del partit contra l’Athletic Club. Una sessió que ha comptat amb el jugadors disponibles del primer equip al camp Tito Vilanova, on Arturo Vidal ha entrenat amb el grup i Piqué ha fet treball específic. Qui si que s’ha exercitat són Iñaki Peña, Morer, R. Araujo, Chumi, Collado, Riqui Puig, Saverio i Ansu Fati del Barça B. En acabar l’entrenament, el xilè Arturo Vidal ha rebut l’alta mèdica de la contusió a la part alta de la cuixa esquerra que li va fer perdre’s el partit contra el Llevant i ha entrat a la llista de convocats pel duel de Copa del Rei.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut