Helvetia Anaitasuna – Barça: És hora de tornar a la pista!

Helvetia Anaitasuna – Barça: És hora de tornar a la pista!

Els blaugranes, amb les emocions encara a flor de pell després de l’anunci de retirada de Víctor Tomàs, reprenen la competició amb l’inici de la segona volta de la Lliga Sacyr ASOBAL

Han passat 52 dies des que el Barça va jugar l’últim partit, i pel camí s’ha disputat un Europeu de seleccions amb un marcat color blaugrana. Ara, però, és hora de tornar a la pista amb la samarreta del Barça. Aquest dimecres, a Pamplona, el conjunt de Xavi Pascual reprèn la Lliga Sacyr ASOBAL visitant l’Helvetia Anaitasuna (20:30 hores, app LaLigaSportsTV).

Aquest partit encetarà el segon tram de temporada, en què el Barça lluitarà durant quatre mesos per sumar els tres títols que queden en joc. En la Lliga els blaugranes volen mantenir la imbatibilitat de la primera volta, en què van sumar els 30 punts possibles. Al davant, però, hi ha un Anaitasuna amb la moral pels núvols després d’aconseguir la classificació per a la fase final de la Copa del Rei del proper mes de març. Fa tres dies, els navarresos van remuntar la darrera eliminatòria al Recoletas Atl. Valladolid (25-21 en l’anada i 27-22 en la tornada).

L’inici de l’etapa final

La visita a la pista de l’Helvetia Anaitasuna serà el primer partit després de l’anunci de retirada de Víctor Tomàs. El capità va anunciar el dilluns que un problema cardíac l’obliga a posar punt i final a la seva carrera professional a final de temporada. Un cop dur per a l’estat emocional de l’equip, que tindrà un motiu més per lluitar amb totes les seves forces els últims quatre mesos de la temporada.

Xavi Pascual ha informat que manté la baixa de Casper Mortensen, proper a la reaparició després d’un any de lesió, així com l’absència de Luka Cindric, que va tornar de l’Europeu amb una miositis a la musculatura de la cama esquerra. Així doncs, el tècnic s’ha endut als 15 jugadors disponibles del primer equip, a més d’Alex Pascual. L’equip va viatjar el dimarts cap a Pamplona, i en tornar a Barcelona començarà a preparar el retorn a la Lliga de Campions.

Declaracions de Xavi Pascual en la prèvia del partit contra l’Helvetia Anaitasuna:

“L’equip té ganes de jugar. Ja n’hi ha prou d’entrenar, necessitem tornar a jugar per tornar a tenir competitivitat i recuperar automatismes del joc”.

“Veig l’equip bé, i espero que fem un bon partit, amb el màxim respecte cap al rival i sabent que hi ha jugadors que podran participar poc”.

“Espero un Anaitasuna que havent aconseguit la classificació per a la F8 de la Copa del Rei està amb un subidón impressionant. Quan juguem a Pamplona mai és fàcil per a nosaltres. Sempre són partits igualats, no deixen de lluitar i l’afició empeny molt, tot i ser molt respectuosa amb nosaltres”.

“No és fàcil, quan hi ha un reinici de competició, començar fora de casa i fer-ho amb un rival com l’Anaitasuna”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut