Els reptes per a la segona part de la temporada

Els reptes per a la segona part de la temporada

Un cop finalitzada l’aturada de seleccions de cada gener, el Barça ja treballa amb el grup al complet amb diversos objectius en l’horitzó: la Lliga, la Copa del Rei i la Champions

Queden pocs dies perquè la competició de clubs torni a prendre el protagonisme després d’un mes i mig en mode seleccions. Amb tots els efectius treballant ja a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, el Barça prepara el proper partit a Pamplona, en la visita a l’Helvetia Anaitasuna. Un partit que encetarà la segona volta de la Lliga Sacyr ASOBAL (la nova designació de la competició). Uns dies després el desplaçament serà més llarg, concretament fins a Elverum (Noruega), per reprendre la VELUX EHF Champions League (diumenge, 19:00 hores).

El conjunt de Xavi Pascual té per davant quatre mesos trepidants, amb molts reptes i un calendari intens. Els objectius són clars: lluitar pels tres títols que queden per resoldre. En la Lliga els blaugranes són líders invictes (30 de 30), però els seus immediats perseguidors (Ademar León i Bidasoa Irún) els segueixen de ben a prop, amb 26 i 24 punts, respectivament.

Tres competicions en joc

Durant el mes de febrer, a més, el Barça tancarà la fase de grups de la Champions amb els quatre partits que resten. Els culers són líders del grup A amb 18 punts, un més que el Pick Szeged (17) i dos més que el Paris Saint-Germain (16). L’objectiu és guanyar els quatre partits restants per assegurar-se acabar primers, i així evitar l’eliminatòria de vuitens de final, accedint directament als quarts.

Un cop tancada la fase de grups europea, els blaugranes afrontaran la Copa del Rei (amb seu encara per confirmar) que es disputarà del 6 al 8 de març. El Barça ja hi té la plaça assegurada, juntament amb el Bidasoa Irún, el Logroño La Rioja i l’Ademar León. Aquests dies s’estan disputant les darreres eliminatòries, en què quedarà definit el quadre final.

El mes d’abril depararà una nova aturada de seleccions per la disputa dels tornejos preolímpics, que implicarà a fins a set blaugranes: Petrus (Brasil); Sorhaindo, Mem, Fabregas i N’Guessan (França); Cindric (Croàcia), i Dolenec (Eslovènia). Un cop repartits els darrers bitllets olímpics, arribaran els quarts de final de la Lliga de Campions, on el Barça hi vol ser. Tot amb l’objectiu final d’arribar a la Final4 de Colònia (30-31 de maig) i lluitar per guanyar la VELUX EHF Champions League.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut