Esperant rival per a les semifinals de Champions

Esperant rival per a les semifinals de Champions

Aquest dimecres a les 17h se celebra el sorteig a la seu del Comitè Olímpic Bielorús a Minsk amb l’exblaugrana Aleksandr Hleb com a mà innocent i tres possibles contricants: ElPozo, KPRF o Tyumen

El sorteig de la Final Four de la Champions ja escalfa motors. Aquest dimecres se sabran els emparellaments de semifinals en un acte que tindrà lloc al Comitè Olímpic Bielorús a Minsk i que comptarà amb l’exblaugrana Aleksandr Hleb com a mà innocent. El representant del Barça al sorteig serà el manager Txus Lahoz.

Els possibles rivals

Els quatre equips classificats per a la Final Four de la Champions són el Barça, ElPozo Murcia, el KPRF de Lin i Rómulo (Partit Comunista Rús), i el Tyumen (el campió rús). Els dos equips russos debuten en una Final Four, mentre que serà la setena Final Four per al Barça i la tercera per a ElPozo.

Curiosament, el Barça ja es va enfrontar al Tyumen a la Main Round i el conjunt de Plaza va guanyar per la mínima (1-0). El Barça també ha superat ElPozo en els dos precedents d'aquesta temporada (4-3 a la Supercopa, i 2-1 a la lliga).

Les dates

La Final Four de la Champions tindrà lloc al Minsk Arena entre el 24 i el 26 d’abril. Les semifinals seran el divendres 24 d’abril, a les 17h i a les 20h; mentre que la final serà diumenge a les 17h.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut