Sessió de recuperació
Ofert per

Sessió de recuperació

10 jugadors del filial i quatre més del Juvenil A han completat la sessió amb la primera plantilla en què Dembélé ha notat unes molèsties a la cuixa dreta

Després de la victòria a la Lliga contra el Llevant (2-1) d’aquest diumenge al Camp Nou, l’equip de Quique Setién ha fet una sessió de recuperació aquest dilluns al matí a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. A les 11 hores, l’equip s’ha entrenat al camp 2 de la Ciutat Esportiva Joan Gamper amb els jugadors disponibles del primer equip, on els jugadors que van jugar contra el Llevant han fet treball de recuperació post partit. També han entrenat Iñaki Peña, Sergi Puig, O. Mingueza, J. Cuenca, Monchu, Matheus Pereira, Riqui Puig, Collado, Rey Manaj i Ansu Fati del Barça B i Mika, Antonio Jesús, Konrad i Nils del Juvenil A. A més, el francès O. Dembélé segueix amb el seu procés de recuperació fent part de la sessió amb l’equip.

El proper entrenament ja serà aquest dimecres a les 11 hores, en la que serà l’última sessió abans del duel a partit únic a San Mamés a la Copa del Rei contra l’Athletic Club. Aquest dimarts l’equip gaudirà d’una jornada de descans abans dels dos compromisos fora de casa a Bilbao dijous i a Sevilla el proper diumenge contra el Betis.

Ousmane Dembélé, amb molèsties a la cuixa dreta

Durant l’entrenament d’aquest matí, el jugador del primer equip Ousmane Dembele ha notat unes molèsties a la cuixa dreta com a conseqüència de la fatiga muscular. El jugador seguirà amb el seu treball de recuperació.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut