La convocatòria per rebre el Llevant
Ofert per

La convocatòria per rebre el Llevant

Quique Setién ha donat a conèixer els 18 jugadors citats, per afrontar la 22a jornada de Lliga

Torna la Lliga al Camp Nou en una setmana on l’estadi ja ha viscut una golejada al Leganés a la Copa (5-0). El Llevant de Paco López visita el Camp Nou després de guanyar els blaugranes en el partit de la primera volta a València (3-1). Els de Paco López són tretzens amb 26 punts, nou per sobre del descens. Per a aquest partit, que es disputarà a les 21 hores, Setién ha facilitat aquest diumenge al matí la llista de convocats. 

Per a aquest matx, el tècnic blaugrana ha decidit convocar tots els jugadors disponibles: Ter Stegen, N. Semedo, Piqué, I. Rakitic, Sergio, Arthur, Messi, Lenglet, Griezmann, Jordi Alba, S. Roberto, F. De Jong, Umtiti, Junior, Iñaki Peña, Riqui Puig, Collado i Ansu Fati. Són baixa per lesió Suárez, O. Dembélé, Neto i Vidal.

Vidal és baixa

Aquest diumenge al matí l’equip s’ha exercitat per darrera vegada abans del partit contra el Llevant abans de conèixer la llista de convocats. El xilè Arturo Vidal és baixa per una contusió a la part alta de la cuixa esquerra. L'evolució en marcarà la disponibilitat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut