El Barça, a les portes d’un nou doblet

El Barça, a les portes d’un nou doblet

Els culers s’han quedat a tocar del títol tant en categoria masculina com en femenina, en una edició de la Copa que ha acabat amb doblet del Playas de Castelló

El Barça d’atletisme s’ha tornat a quedar amb la mel als llavis a la Copa del Rei i de la Reina d’atletisme. En una edició més igualada que mai, el Playas de Castelló s’ha imposat en categoria masculina per 2 punts (90-92) i en la femenina per 2,5 (85-87,5).

D’aquesta manera el Barça no ha pogut revalidar el títol de campió en categoria masculina, una competició en la qual encadenava quatre victòries consecutives. Pel que fa a la Copa de la Reina, el compte particular de les culers es manté amb un únic triomf -el del 2017-, tot i que en aquesta ocasió sí que han pogut superar el València Esport, el fins ara gran dominador de la Copa amb 25 títols en el seu palmarès.

IMG_0638

Rojas, millor atleta de la Copa de la Reina

Cal destacar que la triplista quatre vegades campiona del món i atleta del Barça, Yulimar Rojas, ha estat escollida com la millor atleta de la competició en categoria femenina després d’aconseguir batre el rècord de Veneçuela en la prova del salt de llargada (6,59 m).

IMG_0669
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut