L’equip de Rocket League debutarà aquest diumenge a la RLCS 9

L’equip de Rocket League debutarà aquest diumenge a la RLCS 9

El Barça jugarà el seu primer partit de la temporada davant Veloce Esports

L’equip de Rocket League del Barça jugarà el seu primer partit de la nova temporada de la Rocket League Championship Series (RLCS) aquest diumenge davant Veloce Esports a partir de les 19:40 hores.

Sota les ordres de l’entrenador, El General, el conjunt blaugrana estarà format aquesta temporada pels ja coneguts Deevo i Ronaky i amb la novetat del nou fitxatge, Flakes, últim jugador en incorporar-se a la disciplina barcelonista i amb el qual l’equip buscarà aquesta temporada una plaça cap el proper Mundial de Rocket League.

El Barça debutarà davant Veloce Esports, conjunt britànic format per FlamE, Freakii i Kassio que va arribar contra pronòstic al darrer Mundial disputat a Madrid i on va demostrar el seu potencial competitiu.

Nou format de competició a la RLCS

Aquesta temporada, l’organitzador de la competició, Psyonix, ha decidit modificar el format de la lliga regular incorporant dos equips més i arribant fins als deu equips participants.

D’aquesta forma, la fase regular de la RLCS contemplarà més partits i més emoció de cara a la consolidació del circuit competitiu on cada cop més organitzacions s’interessen. És el cas de l’AS Monaco, club de futbol que comptarà amb el seu propi equip per primer cop en aquesta competició.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut