Barça – Sevilla (prèvia): El camí continua

Barça – Sevilla (prèvia): El camí continua

12.00h, Barça Tv i streaming fcbarcelona.cat: El líder vol retrobar-se amb el triomf en el seu fortí, l’Estadi Johan Cruyff

El Barça torna a l’Estadi Johan Cruyff aquest diumenge per rebre un sempre incòmode Sevilla. Així, el Barça vol retrobar-se amb el triomf després del valuós empat de la setmana passada al camp de l’Atlètic de Madrid. D’aquesta manera, refermava els nou punts (i el goal-average particular) al capdavant de la classificació de la Primera Iberdrola, precisament per sobre de les matalasseres.

El gran moment de forma permanent del Barça, invicte en tota la temporada, es posa a prova de nou amb un calendari molt exigent i congestionat. I és que la Supercopa d’Espanya i la Copa de la Reina ja es veuen a l’horitzó. Abans, però, l’objectiu són els tres punts davant d’un Sevilla en zona còmoda i que busca la primera victòria fora de casa.

Vicky Losada ja ha rebut l’alta mèdica, mentre que segons informaven els Serveis Mèdics del Club, Jenni Hermoso, amb una lesió en un bessó, i Mariona Caldentey, amb molèsties en una cama, són baixa. S’unien a la infermeria amb Andrea Falcón, Kheira Hamraoui, Caroline Graham Hansen i Aitana Bonmatí. Laia Codina, per la seva banda, està sancionada per acumulació d’amonestacions amb el filial.

Les declaracions de Lluís Cortés i Patri Guijarro

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut