Entrades per als partits de la Supercopa femenina

Entrades per als partits de la Supercopa femenina

El Barça jugarà la seva semifinal davant l’Atlético de Madrid el proper dijous 6 de febrer a les 20 h a Salamanca

Del 5 al 9 de febrer se celebra la Supercopa femenina de futbol a l’estadi Helmántico de Salamanaca, amb la participació del FC Barcelona, que en el segon partit de semifinal s’enfrontarà a l’Atlètic de Madrid el dijous 6 de febrer a les 20 h.

Tots aquells socis barcelonistes que vulguin assistir al partit, poden adquirir les seves entrades a través de l’Oficina d’Atenció al Barcelonista (OAB). El preu de les localitats per aquesta semifinal són els següents: 9 € (Tribuna o Preferència) i 5 € (entrada de Fondo Norte).

La primera semifinal del dimecres dia 5, la jugaran la Reial Societat i el Levante, i la final està prevista per al diumenge dia 9 a les 12 h.

Per aquells socis que vulguin adquirir entrades per a la final d’aquesta Supercopa, els preus seran els següents: 13 € (Tribuna o Preferència) i 5 € (entrada de Fondo Norte).

El FC Barcelona disposa per als seus socis de 430 entrades de Fondo Norte, 200 de preferent i 50 de tribuna.

Tots els aficionats poden trobar més informació al web de la Real Federación Española de Futbol (https://www.rfef.es/noticias/estos-son-emparejamientos-supercopa-femenina), des d’on també trobaran altres alternatives de compra, com els diferents packs d’entrades per a tots els partits que ofereix la federació. 

Calendari Supercopa Femenina de futbol

Reial Societat-Levante (Dimecres 5 de febrer, 20 h)
At. Madrid-FC Barcelona (Dijous 6 de febrer, 20 h)
Final (Diumenge 9 de febrer, 12 h)

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut