Valuós aprenentatge en la jornada del planter femení

Valuós aprenentatge en la jornada del planter femení

Quatre victòries i una derrota en un cap de setmana amb bons detalls a les categories inferiors

En un cap de setmana amb bons resultats i amb importància en la formació, aquests van ser els partits de les categories inferiors femenines de futbol:

Seagull – Barça B (1-2)
Vuitena victòria consecutiva del líder del grup nord de la Reto Iberdrola. Venien acostumant a actuacions brillants les noies dirigides per Jordi Ventura, però en aquesta ocasió també van demostrar disposar d’una versió més pràctica, marcada per les circumstàncies del partit. En un dels camps tradicionalment complicats, les visitants es van avançar amb un gran gol des de fora de l’àrea de Bruna Vilamala. Una diana que tot l’equip va dedicar a Berta Bou, lesionada de llarga durada. Posteriorment, en una mostra de recursos, el Barça B firmava el 0-2 amb un vertiginosa transició ofensiva, culminada amb un teva meva entre Claudia Pina i Carla Armengol. Tot i que les badalonines van poder escurçar distàncies, els tres punts serien per a les blaugranes. El filial culer i el de l’Athletic Club ja s´han quedat sols al capdavant de la taula de la divisió de plata.

Juvenil-Cadet – Reus (3-2)
El quadre entrenat per Òscar Belis segueix amb la trajectòria immaculada a la Preferent Juvenil. Tres gols al primer temps de Nina Pou, Maya Henley i Alba Caño van encarar al matx, encara que el rival va aconseguir posar unes dosis d’incerteses amb dos gols al tram final. Ara, les barcelonistes rebran dijous la DAMM a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, en el duel entre els dos equips que han guanyat les 14 jornades de Lliga disputades.

Can Vidalet – Infantil (0-9)
La golejada del cap de setmana la va protagonitzar, de nou, l’equip de Jesús López. I això el marcador va resistir pràcticament tot el primer temps. De fet, els nou gols es van succeir en 23 minuts d’allau blaugrana (del 34 al 57). Emma Gálvez (4), Celia Segura (3), Martina Pubill i Raquel Díaz van ser les anotadores del líder de la Segona Divisió Infantil masculina, que dissabte rebrà el segon, l’Sporting Gavà.

Aleví E – Sant Ildefons (5-0)
Les de Pablo Álvarez es van retrobar amb el triomf a la Ciutat Esportiva. Tot i que no va ser senzill desencallar el matx, els gols de Kautar Azraf (2), Beatriz Pérez, Elena Torbado i Abril Puigsech van plasmar la superioritat local. Segueix la màxima igualtat al capdamunt de la classificació de la Segona Divisió Aleví masculina, amb el Barça a un punt de l’Escola Gavà i cinc equips separats per només tres punts.

Escola Gavà – Aleví F (6-3)
La derrota per 6-3 quedarà en el record de les més menudes per un fet que va succeir durant el partit. Amb una jugadora al terra, al minut 12, els locals es van avançar al marcador. En la jugada següent, els nois van deixar-se encaixar l’empat, en un gest de màxima esportivitat. Jana Muro, Abril Rius i Laia Cabetas van ser les realitzadores visitants. Les de Jaume Comellas són vuitenes a la Tercera Divisió Aleví masculina.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut