Més de 700 jugadors Barça Academy, preparats a Nova Delhi per iniciar la Barça Academy Cup APAC i la Barça Academy Cup Índia

Més de 700 jugadors Barça Academy, preparats a Nova Delhi per iniciar la Barça Academy Cup APAC i la Barça Academy Cup Índia

Per segon any, la Barça Academy Delhi acull l’organització d’aquest esdeveniment, amb la participació de nens i nenes de 7 a 14 anys de 6 països diferents en quatre categories

La segona edició de la Barça Academy Cup APAC està a punt d'arrencar en les instal·lacions que la Barça Academy Delhi NCR té situades a l’Heritage School de Gurgaon. La competició reservada per a les escoles de futbol que el FC Barcelona té a la regió d’Àsia Pacífic, a la qual cal sumar-hi la nova Barça Academy Cup India exclusiva per a les escoles locals, començarà aquest divendres 31 de gener i s'allargarà fins al diumenge 2 de febrer, i comptarà amb una participació total de més de 700 nens i nenes entre els 7 i els 14 anys provinents de 6 països diferents.

El torneig es disputarà en quatre categories diferents (Sub-9, Sub-11, Sub-13 i Sub-15) i sens dubte es convertirà en unes jornades de gran enriquiment cultural i una gran experiència personal per a tots els participants. A més de la competició, els joves esportistes podran gaudir de diversos tallers on descobriran algunes de les tradicions típiques de l'Índia i han aprofitat per visitar durant la jornada de dimecres una icona del país, el Taj Mahal, considerat com una de les set meravelles del món.

En aquesta segona edició hi haurà jugadors provinents de 6 països diferents: Austràlia (Brisbane i Sydney), l'Índia (Bangalore, Delhi i Bombai), el Japó (Fukuoka, Katsushika, Nara i Shinagawa Oimachi), Singapur, Turquia (Istanbul) i dos equips de la Barça Escola Barcelona. Totes les categories es jugaran segons normativa de futbol 7, amb partits on es disputaran dues parts de 20 minuts, excepte en la categoria Sub-15, que jugaran dues meitats de 25 minuts.

La cerimònia inaugural de la segona Barça Academy Cup APAC se celebrarà durant la tarda del dijous 30 de gener i comptarà amb la presència del director del projecte Barça Academy a nivell mundial, Carles Martín; i del cap de Barça Academy Àsia Pacífic, Carlos Palacín.

Per part seva, en la primera edició de la Barça Academy Cup India es veuran les cares els jugadors de les escoles de futbol locals de Bangalore, Delhi i Bombai en tres categories: Sub-10, Sub-12 i Sub-14.

Més de 50 projectes Barça Academy permanents en els cinc continents

La Barça Academy és el model d'escola de futbol propi del FC Barcelona dirigit a nens i nenes, i té com a objectiu principal la formació integral dels seus alumnes. Aquest model d'escola de futbol, exportat a escala internacional, pretén estendre la marca Barça i transmetre la filosofia de treball i els valors del Club a la resta del món.

Les escoles treballen amb un model propi, únic, basat en la metodologia Barça des de les categories inferiors fins al primer equip, amb un estil de joc creatiu i ofensiu i amb una transmissió indispensable de valors: respecte, humilitat, esforç, ambició i treball en equip, amb resultats d'èxit contrastats.

Actualment el FC Barcelona disposa de més de 50 projectes Barça Academy a tot el món, més de 180 Campus i 50 Clínics, amb presència en 56 països dels cinc continents i la participació de més de 45.000 nens entre les diferents activitats promogudes.

Aquests projectes Barça Academy es divideixen en Barça Escola de Barcelona, les Barça Academy Pro a Haikou (la Xina) i Nova York (els Estats Units), la Barça Residency Academy Arizona (els Estats Units) i les Barça Academy que hi ha repartides pels cinc continents.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut