Tres precedents contra el Leganés al Camp Nou

Tres precedents contra el Leganés al Camp Nou

Repassem les anteriors visites del conjunt madrileny a l’Estadi, totes a la Lliga i amb triomf blaugrana

Aquest dijous al Camp Nou, el Barça i el Leganés es veuran les cares en un duel de Copa sense precedents: mai s’han enfrontat a la competició copera. Tot i així, madrilenys i culers sí que s’han vist les cares a la Lliga a les darreres tres temporades, i totes s’han saldat amb triomf barcelonista a l’Estadi. Mentre que a Butarque el Leganés sí que va aconseguir vèncer (una victòria local i tres de visitants), al Camp Nou els barcelonistes sempre s’han endut el triomf. A continuació, repassem aquests tres precedents:

Temporada 2016/17 (2-1)

19 de febrer del 2017. Els culers van avançar-se amb un gol de Leo Messi als quatre minuts de joc, però Unai López va empatar a la segona part. De nou l’argentí, amb un gol de penal al temps afegit, va acabar donant un triomf molt patit als homes de Luis Enrique.

Temporada 2017/18 (3-1)

7 d’abril del 2018. Si la temporada anterior va ser un doblet de Messi el que va decidir el matx, aquest cop va ser un hat-trick. L’argentí va marcar els tres gols culers del duel, mentre que El Zhar va ser qui va retallar distàncies per al Leganés.

Temporada 2018/19 (3-1)

20 de gener del 2019. Dembélé va avançar el Barça a la primera meitat, però Braithwaite va tornar a igualar el duel després del descans. Però dos gols de Suárez i Messi van acabar donant el triomf als homes d’Ernesto Valverde i van repetir el marcador del curs anterior.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut