Reconeixement als socis que compleixen 75 anys de vinculació blaugrana

Reconeixement als socis que compleixen 75 anys de vinculació blaugrana

El president Josep Maria Bartomeu lliura la insígnia d’or i brillants a 21 socis que es van afiliar al Club l'any 1945

El FC Barcelona ha celebrat aquest dilluns 27 de gener el segon i darrer acte d’entrega de les insígnies d’or i brillants als socis que es van vincular al Club l’any 1945 i que durant el 2020 compleixen 75 anys de fidelitat al Barça. El president Josep Maria Bartomeu ha lliurat les insígnies als 21 socis que han estat presents a aquest homenatge del total de 76 que han estat convocats en els dos actes celebrats.

Aquest lliurament d’insígnies, celebrat a la Llotja President Suñol del Camp Nou, el president Bartomeu ha estat acompanyat del vicepresident primer del FC Barcelona, Jordi Cardoner i Casaus, i del vicepresident institucional, Emili Rousaud. L'acte ha tornat a ser un esdeveniment ple d’emoció en què els socis, acompanyats pels seus familiars, han rebut un reconeixement als seus 75 anys de vida barcelonista i de fidelitat al Club.

Els socis guardonats es van incorporar al col·lectiu social del Barça l’any 1945, "en un període difícil, i en uns moments molt durs per al nostre país i per al FC Barcelona -ha senyalat Josep Maria Bartomeu-. Veient la situació que envoltava el Barça aquell 1945, cal valorar el gran mèrit i la valentia de tots aquells socis que vau apostar per integrar-vos al Club”. Malgrat en un clima general d’opressió i misèria, el Club va experimentar en els primers anys dels 40 un creixement notable en el seu nombre de socis.

Els socis que han rebut la seva insígnia d’or i brillants van fer-se del Barça de molt joves i han mantingut tota una vida de sentiment i amor al Club, significant tot un model per a les generacions de socis que han vingut al seu darrere, i com ha dit el president Bartomeu, "durant tot aquest temps vosaltres heu viscut moments de tristesa, però també de molta alegria, i en els darrers anys heu pogut viure la millor època del Club. Ara és el moment d’agrair tot el vostre suport durant tants anys”. 

_S1I1474

Aquell 1945, el FC Barcelona va assolir el segon títol de Lliga de la seva història sota la direcció tècnica de Josep Samitier, després de guanyar per 5-2 l’Athletic de Bilbao a la penúltima jornada d’un campionat en el que també s’havia derrotat a Les Corts el Reial Madrid per 5 a 0.

_S1I1511
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut