Principi d’acord per a la cessió de Ximbinha fins al 30 de juny

Principi d’acord per a la cessió de Ximbinha fins al 30 de juny

El jugador passarà demà la revisió mèdica, tràmit indispensable per segellar l’acord definitiu i presentar Ximbinha aquest mateix dilluns com a nou jugador blaugrana

El Barça i el Palma Futsal han arribat a un acord per a la cessió del jugador Geverson Chaves de Melo Freitas, Ximbinha, fins al proper 30 de juny, amb opció de compra per part del FC Barcelona un cop finalitzat el període de cessió. L’acord definitiu està supeditat al fet que el jugador superi la revisió mèdica, prevista per a aquest dilluns al matí a la Ciutat Esportiva.

202001-Futsal-Welcome-Ximbinha-Imatge-Web-1920x1080_01
La presentació de Ximbinha està prevista per aquest dilluns

Experiència i qualitat

Ximbinha és un pivot brasiler de 29 anys, nascut a Sao Paulo i amb una dilatada carrera en equips de primera línia com el Santos, el Corinthians, el Nagoya japonès i també l’Industrias Santa Coloma. Aquesta temporada ha marcat 13 gols en els primers cinc mesos de competició amb el Palma Futsal.

Dilluns, presentació

La presentació de Ximbinha tindrà lloc demà dilluns a les 16 h a la sala de premsa del Palau Blaugrana. L’acte comptarà amb la presència del jugador, del directiu Josep Ramon Vidal-Abarca, del director d’Esports Professionals Albert Soler i del mànager del Barça de futbol sala, Txus Lahoz. Es podrà seguir en directe per Barça TV i el web oficial del Club.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut