Barça B-Ejea: Treball i recompensa (2-0)

Barça B-Ejea: Treball i recompensa (2-0)

L’equip de Garcia Pimienta s’imposa a un rival combatent durant els 90 minuts

Victòria treballada i patida del Barça B davant l’Ejea. El filial blaugrana tenia baixes importants per a aquest partit, com les d’Araujo, Riqui Puig o Collado, però ha remat sense parar fins a trobar el premi i endur-se tres punts importants gràcies als gols de Monchu i Saverio. Garcia Pimienta ha fet debutar Rei Manaj, un dels fitxatges d’hivern.

Ha estat un partit de tenir molta paciència i picar pedra. El Barça ha controlat la possessió de la pilota però la defensa de l’Ejea ha estat tancada i molt ben col·locada. Els de Garcia Pimienta tenien dificultats per trobar espais interiors i les úniques solucions eren el xut a llarga distància o les centrades laterals. De fet, els primers intents del filial blaugrana han estat des de fora l’àrea, per part de Saverio i Monchu. Ara bé, el primer a avisar ha estat el conjunt visitant en el minut 4, amb una rematada de Ramón López dins l’àrea petita que ha sortit molt desviada.

L’única manera que ha tingut el Barça B de perforar la porteria de l’Ejea ha estat des dels onze metres. El porter visitant, Joan Ander Felipe, ha comès penal sobre Reis i Monchu s’ha encarregat de transformar-lo amb un bon xut ras ajustat al pal esquerre en el minut 35. És el setè gol del capità blaugrana aquesta temporada.

Canvi de guió...

A la segona meitat l’Ejea ha sortit atrevit, pressionant a camp contrari i ha trepitjat més l’àrea del Barça, sense arribar a inquietar la porteria de Carevic. L’acció més perillosa ha estat en elminut 12, quan Morer ha evitat una rematada a boca de gol del conjunt visitant que podria haver significat l’empat. Els papers s’han canviat: l'Ejea tenia més la pilota i el Barça B intentava sortir al contraatac amb velocitat. La primera ocasió amb cara i ulls dels de Garcia Pimienta a la segona part ha arribat en el minut 61, amb una rematada de Saverio que ha blocat el porter visitant. Poc després Carevic ha evitat l’empat desviant a córner un xut llunyà de Tena.

...i golàs de Saverio

Quan semblava més a prop l’empat que el segon blaugrana, ha aparegut Kike Saverio per aplanar el camí amb un gran gol des de fora l’àrea. Dos minuts després Rei Manaj ha vist com li anul·laven un gol de cap per falta en el moment del salt. L’Ejea ha estat a punt de reduir distàncies, però de nou Carevic ha fet una aturada espectacular. El marcador ja no s’ha mogut i els tres punts s’han quedat al ‘Johan’.

El Barça B se situa provisionalment segon a tres punts del Sabadell, a l’espera del que passi demà diumenge. El proper rival serà el Prat a domicili, en un partit en què Garcia Pimienta no podrà comptar amb Monchu, que avui ha vist la desena targeta groga de la temporada.

LA FITXA

FC Barcelona B, 2
Ejea, 0

Barça B: Carevic, Morer (Mika, min 90), O. Mingueza, Guillem, Monchu, Saverio (Abel Ruiz, min 88), Hiroki, Jandro (Ilaix Moriba, min 78), Reis, Chumi, R. Manaj.
Ejea: J. A. Felipe, Méndez, Hermoso, Chechu, Marín, Ronald, Tena (Mainz, min 75), Manu Molina, Ramón (Torras, min 70), Peñaloza, Ballarín (Seth, min 50).
Gols: 1-0, Monchu (penal, min 35); 2-0, Saverio (min 70).
Àrbitre: Rubén Eiriz Mata. Ha amonestat amb targeta groga Monchu i els visitants J. A. Felipe, Marín i Peñaloza.
Assistència: 1.286 espectadors a l’Estadi Johan Cruyff.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut