El Barça B i el Júnior, pinten el mural #MatealEstigma

El Barça B i el Júnior, pinten el mural #MatealEstigma

La secció s’adhereix a la iniciativa de la Fundació Hestia de sensibilització de les malalties mentals

Divendres al matí, entre els entrenaments del dia, els joves del Barça B i de l’equip Júnior han tingut una visita especial: els i les usuàries de la Fundació Hestia, persones amb malalties mentals, al pavelló de bàsquet de la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

Els usuaris de la Fundació Hestia i els jugadors blaugrana han compartit una bona estona pintant un mural, dins la campanya #MatealEstigma, una iniciativa envers la salut mental de la Fundació Hestia que ha comptat en aquesta ocasió amb la complicitat de la Fundació Barça i del Barça de bàsquet.

Jugadors de l’equip de la LEB Plata i del Júnior i usuaris dels diferents dispositius de salut mental de la capital catalana pintaran conjuntament el disseny al·lusiu al projecte #MatealEstigma, obra de l’il·lustrador menorquí Juan José Zacarías, Zaca.

Amb aquesta activitat, la Fundació Hestia pretén possibilitar una experiència de coneixement i intercanvi mutu entre el col·lectiu de persones amb malaltia mental i el món de l'esport, i posar el focus en la necessitat de trencar l'estigma associat a la patologia mental.

La Fundació Hestia, patrocinador del Bàsquet Menorca i proper rival del Barça B (dissabte a les 18 h), va contactar amb el Barça de bàsquet i amb la Fundació del Club per exposar el seu projecte. El Club, com han fet altres clubs de la LEB Plata, es va mostrar molt partidari de col·laborar amb la iniciativa i avui s’ha vist el resultat de la col·laboració entre ambdues entitats.

El mural restarà a la grada del pavelló de bàsquet de la Ciutat Esportiva Joan Gamper durant el partit que dissabte jugaran el Barça B de bàsquet davant l’Hestia Menorca.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut