Eivissa – Barça: Griezmann dirigeix el camí a vuitens (1-2)

Un doblet del davanter francès ha servit per capgirar un duel molt disputat fins al darrer minut on els locals s’han avançat a la primera part

Remuntada in extremis del Barça a Can Misses (1-2), on un doblet de Griezmann (el segon al minut 94) ha permès als barcelonistes classificar-se per als vuitens de final de la Copa del Rei. Els locals s’han avançat amb un gol matiner als 10 minuts de joc, però un Griezmann estel·lar, ha aparegut a la segona meitat per marcar dos gols claus i classificar al Barça per la propera ronda.

Ensurt inicial

El matx ha començat amb un clar domini blaugrana, fent-se des del primer minut amb el control de la possessió. Tot i així, en la primera aproximació a l’àrea rival, els locals s’han avançat al marcador: bona centrada des de l’esquerra que remata Javi Pérez, la pilota surt rebotada en Caballé i acaba entrant ajustada a la dreta de la porteria (1-0, minut 9).

El gol ha donat ales als eivissencs, que a punt han estat d’ampliar l’avantatge al marcador, però l’àrbitre ha anul·lat un gol de Rodado per falta prèvia sobre Lenglet. Els culers ho intentaven amb possessions llargues i intentant superar la defensa per les bandes, però el conjunt de Pablo Alfaro s’ha mostrat molt segur durant tota la primera part. De fet, els locals han disposat d’una claríssima ocasió per anotar el segon just abans del descans, però la rematada de Rai s’ha estavellat al pal i el rebot de Rodado l’ha salvat de manera providencial Neto.

Reacció blaugrana

Ja a la segona meitat, Setién ha mogut la banqueta donant entrada a Jordi Alba i Arthur, i a poc a poc, les arribades a la porteria balear han començat a aparèixer. Una bona acció d’Ansu Fati des de l’esquerra ha acabat amb una bona centrada que s’ha passejat per l’àrea petita sense trobar rematador, i poc després, arribaria el gol de l’empat. Gran passada entre línies de De Jong per Griezmann i el francès no ha fallat el mà a mà per igualar el duel (1-1, minut 72).

Amb el gol, els homes de Setién s’han reactivat i han dominat encara més, amb Ansu molt actiu des de la banda dreta. Però no ha estat fins al temps afegit quan, de nou Griezmann, ha culminat la remuntada barcelonista: bona assistència de Jordi Alba i el francès, a l’espai, ha definit a la perfecció davant Germán Parreño per anotar l’1-2 definitiu (minut 94). Així doncs, remuntada in extremis barcelonista per estar al sorteig de divendres.