La convocatòria per visitar a l’Eivissa

La convocatòria per visitar a l’Eivissa

Quique Setién ha donat a conèixer els 18 jugadors citats, per afrontar el debut a la Copa del Rei

Comença una nova competició, arriba la Copa del Rei. El Barça de Quique Setién debuta a setzens de final contra l’Eivissa, un equip que milita a la Segona Divisió B i que entrena l’exblaugrana Pablo Alfaro. L’estadi de Can Misses serà l’escenari del partit, que té capacitat per uns 6.500 espectadors amb les grades supletòries afegides especialment per aquest partit. Per aquest partit, que es disputarà a les 19 hores aquest dimecres, Setién ha facilitat aquest dimarts la llista de 18 convocats

Per aquest matx, el tècnic blaugrana ha decidit convocar els següents futbolistes: Ter Stegen, N. Semedo, I. Rakitic, Arthur, Neto, Lenglet, Griezmann, Jordi Alba, S. Roberto, F. De Jong, Vidal, Umtiti, Junior, C. Pérez, Riqui Puig, Abel Ruiz, Ansu Fati i Chumi. Queden fora de la convocatòria per decisió tècnica Piqué, Messi i M. Wague, per sanció Sergio, per acumulació de targetes de la temporada passada, i per lesió Suárez i O. Dembélé.

Suárez ja treballa a la Ciutat Esportiva

Aquest dimarts l’equip s’ha exercitat per darrera vegada abans del partit contra l’l’Eivissa sota una intensa pluja. Una sessió que ha comptat amb els jugadors disponibles del primer equip al camp Tito Vilanova i on també han entrenat Riqui Puig, C. Pérez, Ansu Fati i Abel Ruiz del Barça B. D’altra banda, aquest dimarts Luis Suárez ha començat a la Ciutat Esportiva la recuperació de la sutura meniscal externa del genoll dret.

mini_2020-01-21 ENTRENO 104
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut