Barça-Burela, als quarts de final de Copa del Rei

Barça-Burela, als quarts de final de Copa del Rei

L’eliminatòria és a partit únic i es disputarà al Palau Blaugrana el proper dimecres 12 de febrer (horari per determinar)

El sorteig de quarts de final de Copa del Rei ha emparellat el Barça amb el Burela. L’eliminatòria és a partit únic i es disputarà al Palau Blaugrana el proper dimecres 12 de febrer (horari per determinar). Al marge del Barça-Burela, la resta d’emparellaments de quarts de final de la Copa del Rei ha quedat així: Talavera-Industrias Sta. Coloma; Betis-Peñíscola; i Jaén-Cartagena. Els vencedors de les respectives eliminatòries tindran com a premi l’accés a la Final Four, prevista per al cap de setmana del 8-10 de maig (seu per determinar).

Plaza volia jugar al Palau

“Era més important que ens toqués jugar al Palau que el rival en si mateix. Valoro molt positivament el sorteig perquè juguem a casa. Hem de tenir en compte que els internacionals brasilers no arriben fins diumenge dia 10 del Pre-Mundial i era molt just per viatjar”, ha valorat Plaza.

L’únic precedent aquesta temporada d’un Barça-Burela va acabar amb victòria blaugrana per 7-2 en partit de lliga disputat el passat 8 de novembre al Palau. “És el mateix de sempre, ells no tindran res a perdre en aquesta eliminatòria i ja van demostrar el seu potencial guanyant per 7-1 a O Parrulo el partit de vuitens”, avisa Plaza.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut