Una primera volta perfecta

El Barça de bàsquet en cadira de rodes supera el Castelló i tanca la primera volta invicte

Victòria contundent, una més, del Barça de bàsquet en cadira de rodes. Els blaugranes van sumar aquest cap de setmana la setena victòria en set jornades, o altrament dit: van tancar la primera volta sense haver perdut ni un sol partit.

En aquesta ocasió, la víctima va ser el Cocemfe Castelló, el qual va poder resistir el primer període, que va acabar amb el marcador de 17-7. Un UNES amb cares menys habituals sobre el parquet va anar ampliant un avantatge que al descans era de 20 punts (38-18) i que, dos períodes més tard, va acabar sent de 57 punts (89-32).

Líders i invictes

Pel que fa a la classificació, el conjunt català es manté com a líder indiscutible del seu grup, i com el millor equip de tota la Segona Divisió (l’únic que encara no coneix la derrota). Així i tot, els blaugranes encara han de seguir sumant victòries per classificar-se matemàticament per a la següent ronda, un fet per al qual encara caldrà esperar unes quantes jornades, ja que el Leganés -pròxim rival del Barça (dissabte, a les 16 h)- el Discaesports, l'Elx i l'Avilés el segueixen de prop.