Adolfo s’abona al pòquer

Adolfo s’abona al pòquer

És la segona vegada aquesta temporada que el de Santa Coloma marca quatre gols en un mateix partit i ja n’ha fet un total de disset a la lliga

Adolfo Fernández és el jugador total. Destaca en totes les facetes del joc i aquesta temporada s’està superant en la faceta golejadora. Actualment és el màxim golejador de l’equip amb 17 gols a la lliga, i 2 més a la Champions.

Especialista en pòquers i hat-tricks

Adolfo va ser l’heroi del triomf contra O Parrulo (6-5). Va fer un pòquer i va marcar un gol decisiu d’esperó que ha donat la volta al món. No és la primera vegada que Adolfo marca quatre gols en un mateix partit. Aquesta mateixa temporada ja va fer un pòquer en la primera jornada de lliga a Cartagena (3-7), i en la seva primera temporada al Club, la 2016/17, també va marcar quatre gols a la pista de Jumilla (3-11).

Si parlem de hat-tricks, Adolfo va marcar tres gols en el quart partit de la final a la pista de ElPozo (3-7), i també li va fer un hat-trick en el partit de lliga regular de la temporada passada al Palau contra Palma Futsal (8-1).

Sempre humil

“El més important sempre és ajudar l’equip, sempre intento deixar-me la pell a la pista per ajudar els companys, normalment la faceta golejadora no és un dels meus punts forts i per això encara estic més content de contribuir a la victòria de l’equip amb gols”, diu Adolfo.

Les estadístiques, però, contradiuen Adolfo en el sentit que sí que s’ha revelat com un gran golejador en les últimes temporades. Ja ha fet 84 gols en quatre temporades al Barça, i sense anar més lluny la temporada passada va acabar amb 27 gols entre totes les competicions. Aquesta temporada ja n’ha fet 19 i molt probablement superarà el seu rècord golejador personal amb el Barça. El seu rècord absolut són els 32 que va marcar la temporada 2015/16 amb el Marfil Santa Coloma.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut