Rècord de possessió i passades aquesta temporada

Rècord de possessió i passades aquesta temporada

El FC Barcelona ha tingut el 82,6% de la possessió i ha provat 1.005 passades el dia de l’estrena de Quique Setién a la banqueta culer

Primer partit de Quique Setién a la banqueta del Barça i primeres dades que conviden a l’optimisme. El FC Barcelona ha batut contra el Granada el seu rècord de possessió i passades aquesta temporada. El 27è partit oficial del curs s’ha tancat amb un 82,6% de possessió i un total de 1.005 passades provades (921 han estat bones), assolint la fita d’un equip superant el miler de passades en un mateix partit per tercera vegada des del curs 2005/06.

De fet, el FC Barcelona ha aconseguit el seu rècord de possessió en un partit de Lliga des de l’11 de maig del 2011, amb Josep Guardiola a la banqueta, quan va tenir la pilota un 84% del temps al camp del Llevant. Han passat 326 partits des de llavors. Aquesta temporada, el rècord de possessió s'havia donat en el Barça-Leganés, quan l’equip va tenir un 76,7% de possessió.

Pel que fa a les passades, el rècord d’aquesta temporada eren les 788 assolides contra el Betis en el primer partit de Lliga al Camp Nou. Per tant, 217 menys que contra el Granada. D’aquestes 1.005 passades, 921 han arribat a bon port.

Rècord per a Sergio

Si s’analitza jugador per jugador, les estadístiques parlen per si soles. Sergio Busquets, l’home amb més passades del partit (157), ha establert un rècord de passades i passades completades (145) d’un jugador en un partit de Lliga aquesta temporada. El seu millor registre havien estat 113 passades en un mateix duel aquest curs.

Lionel Messi, amb 93 passades totals, n’ha fet 20 més que el seu rècord aquesta temporada. I Samuel Umtiti, el segon que més n’ha provat contra el Granada (111), també ha superat amb escreix el seu rècord d’aquest curs (89).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut