Nàstic de Tarragona - Barça B: No ha pogut ser (1-0)

Nàstic de Tarragona - Barça B: No ha pogut ser (1-0)

La derrota a terres tarragonines és la quarta de la temporada, però l'equip es manté en posicions de play-off d'ascens

El Barça B ha caigut contra el Nàstic de Tarragona per 1-0, amb gol de Pol Ballesteros. Els blaugranes, tot i tenir el clar domini de la possessió i clares ocasions per perforar la porteria rival, han sumat la quarta derrota de la temporada, però es mantenen en les posicions de play-off d'ascens a la Segona Divisió.

Ben d'hora, el Barça B ha donat el primer avís a la porteria rival. Abel Ruiz ha rebut una passada filtrada a l'interior de l'àrea i, des de la banda esquerra i sense angle, ha provat una centrada-xut que s'ha estavellat amb el pal. El del filial ha estat molt incisiu i ha servit una centrada des de la banda dreta que ha rematat de cap Collado. Bernabé, però, ha aturat l'esfèrica amb una mà miraculosa. La resposta dels tarragonins ha arribat en l'acció següent. Carevic, que ha disputat el primer partit de la temporada, s'ha mostrat molt segur sota els pals aturant el xut de Pol Ballesteros i el posterior refús caçat per Albarrán. Tot i tenyir de blaugrana la possessió de la pilota, el resultat no s'ha mogut en el primer temps.

Una ocasió aïllada decideix el partit

El Nàstic ha posat a prova la porteria de Carevic, just en la represa, amb una volea de primeres de Brugué. La pilota, però, no ha anat entre els tres pals i ha marxat fregant el travesser. Abel Ruiz ha gaudit de dues bones ocasions en el segon temps, però la pilota s'ha resistit a travessar la línia de gol. En una oportunitat aïllada, els tarragonins han anotat el primer i únic gol del partit. Pol Ballesteros ha rematat de cap una centrada des de la dreta, la pilota ha topat en la defensa blaugrana i el davanter local s'ha trobat amb el refús i ha anotat l'1-0 en una acció desafortunada. Els de Garcia Pimienta han continuat provant sort amb xuts des de la frontal de Monchu Saverio, fins i tot amb una gran acció de Reis des de la dreta que ha finalitzat Akieme, però no ha pogut ser.

Amb tot, el Barça B es manté amb 35 punts un cop finalitzada la 21a jornada del grup III de la Segona Divisió B. Els blaugranes, que continuen ocupant posicions de play-off, disputaran el proper partit a l'Estadi Johan Cruyff contra l'Ejea, dissabte 25 de gener (19 h).

LA FITXA

FC Barcelona B, 0

Nàstic de Tarragona, 1

Barça B: Carevic, Morer (Ilaix Moriba, min 87), Guillem (Akieme, min 77), Álex Collado, Monchu, Abel Ruiz (Saverio, min 77), Hiroki, R. Araujo, Jandro, Reis, Chumi.
Nàstic de Tarragona: Bernabé, Bonilla, Goldar, J. Rodríguez, Gerard Oliva, R. Brugué (Pol V., min 85), Fran Miranda, Pedro (Pereira, min 58), Pol B., Albarrán, Pol D.
Gols: 0-1, Pol B. (min 71).
Àrbitres: Antonio Monter Solans. Groga a Collado, R. Araujo i Jandro, del Barça B i a Fran Miranda, Pedro, Bernabé i Gerard Oliva, del Nàstic.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut