PRÈVIA | Comença la segona volta de la Lliga

PRÈVIA | Comença la segona volta de la Lliga

Els blaugranes buscaran el primer triomf del 2020 en el debut de Quique Setién com a nou tècnic

Comença l’aventura de Quique Setién a la banqueta del Barça. El tècnic càntabre debuta aquest diumenge contra el Granada (21.00 hores, Movistar La Liga) com a nou entrenador del conjunt blaugrana. Serà un debut especial, atès que és al Camp Nou i en el primer partit de la segona volta de la Lliga. El Barça, doncs, buscarà el primer triomf del 2020 després d’empatar a 2 contra l’Espanyol en la darrera jornada de la primera volta i de perdre per 2-3 contra l’Atlètic de Madrid a les semifinals de la Supercopa d’Espanya.

El rival

El Granada ocupa la desena posició amb 27 punts, a només quatre de les places europees. Després d’un gran inici de temporada, en què va ocupar la segona posició durant dues jornades i posicions europees durant nou, ha completat la seva millor primera volta de la història. A banda de classificar-se per als setzens de final de la Copa del Rei, després d’eliminar el Tamaraceite per 0-1, els andalusos han iniciat l’any amb una victòria contra el Mallorca per 1-0. Així i tot, només van sumar una victòria en els darrers vuit partits de Lliga, amb un empat i sis derrotes.

El darrer precedent

L’inici fulgurant de Lliga dels del Diego Martínez va coincidir amb l’enfrontament de la primera volta contra el Barça. El Granada va sumar els tres punts contra el Barça al Nuevo Los Cármenes després de vèncer per 2-0, amb gols d’Azeez i Vadillo. Malgrat aquesta derrota, els blaugranes tenen un balanç molt favorable contra el conjunt andalús com a local: 23 enfrontaments i 23 triomfs. Si suma els tres punts diumenge, es convertirà en el primer equip que aconsegueix tantes victòries consecutives a casa davant un mateix rival en tota la història de la competició.

Les dades a tenir en compte

-       Leo Messi ha marcat 11 gols contra el Granada en els 11 partits que ha jugat contra l’equip andalús. A més, ha sumat vuit gols en els cinc partits que ha disputat com a local (dos hat-tricks i un doblet).

-       Quique Setién ha guanyat els dos partits que ha jugat com a local contra el Granada; tots dos amb el Las Palmas.

-       El Barça ha anotat 17 gols en els darrers cinc partits contra el Granada al Camp Nou i no n’ha rebut cap.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut