Les 10 frases del nou tècnic blaugrana

Les 10 frases del nou tècnic blaugrana

Repassem les declaracions més destacades de l'entrevista de Quique Setién a Barça TV

Quique Setién, nou tècnic del primer equip del FC Barcelona, ​​ha parlat de diversos temes en una entrevista per a Barça TV. A continuació, repassem les frases més destacades de l'entrenador càntabre:

"Quan vaig signar van ser unes hores plenes d'emocions, va ser un dels dies més feliços de la meva vida. Va ser tot tan ràpid que encara estic assimilant tot el que està passant".

"Quan jugava patia enormes frustracions perquè sentia el futbol d'una altra manera que molts entrenadors que vaig tenir, sentia que em faltava alguna cosa".

"De jugador m'agradava tenir la pilota al peu, participar molt, i en la majoria dels partits acabava tocant la pilota quatre vegades, només corria d'una banda a l'altra. És quan comences a adonar-te de què és el que t'agrada de veritat i és el que després trasllades com a entrenador".

"Sempre he sentit el que sentia ja al pati de l'escola, que era que jo volia gaudir amb la pilota, no volia córrer-hi darrere. És el que ha guiat sempre la meva vida".

"M'agrada que el meu equip jugui bé, és l'única manera que me'n vagi content a casa. Si guanyem 1-0 però sense merèixer-ho, me n'aniré content pels 3 punts, però me n'aniré enfadat perquè el que necessites és sentir-te bé i fer bé les coses. Si ho fas bé, sempre tindràs més possibilitats de guanyar".

"El nivell d'incidència que té Messi en tots els partits és terrible, no ho ha tingut cap gran jugador en la història del futbol, ​​al menys que jo hagi vist".

"Messi és tremendament determinant al llarg del partit i en tots els partits. És únic, serà impossible que torni a aparèixer un futbolista com ell, ho fa tot bé".

"El meu staff ha aconseguit fer-me millor. Els dono protagonisme perquè s'ho han guanyat, han aportat als meus coneixements tots els seus".

"M'he sabut envoltar de gent molt vàlida, molt capaç i amb coneixements, gent jove que sempre t'aporta i t'injecta aquest entusiasme".

"Volem aconseguir que tot el que estem treballant amb els futbolistes, després ho vegem plasmat en els partits".

Gaudeix amb l'entrevista completa!

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut