Xerrada d’Óscar Cano als tècnics de La Masia

Xerrada d’Óscar Cano als tècnics de La Masia

El tècnic del Castelló ha donat consells als entrenadors del Futbol Formatiu sobre la construcció de la identitat de joc d’un equip professional

Óscar Cano, entrenador del Castelló, equip que milita al grup 3 de la Segona Divisió B, ha ofert aquest dijous una xerrada titulada Construcció de la identitat de joc d’un equip professional. Una xerrada que s'ha realitzat en el marc de les formacions que organitza l'Àrea de Metodologia i que s’ha realitzat a l’auditori de la Residència Masia – Centre Formació Oriol Tort, en què Óscar Cano ha explicat als tècnics del Futbol Formatiu la tasca dels entrenadors dins d’un vestidor alhora de construir un estil propi i una identitat. I tot explicat a través de la seva experiència a les banquetes, actualment al Castelló.

La xerrada ha comptat amb la presència del director de l’Àrea de Metodologia, Paco Seirul·lo, el secretari tècnic del Futbol Formatiu, Jordi Roura i el responsable del Futbol 11 Aureli Altimira. Abans de la sessió, Cano i el seu cos tècnic han realitzat un intercanvi d’idees sobre l’estil de joc juntament amb l’Àrea de Metodologia.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut