L'Eivissa, rival del Barça als setzens de la Copa del Rei

L'Eivissa, rival del Barça als setzens de la Copa del Rei

Els blaugranes es jugaran l’accés als vuitens el dimecres 22 de gener a les 19 hores a Can Misses a partit únic, davant un rival amb el qual no s’ha vist mai les cares

L’Eivissa serà el rival del Barça en els setzens de final de la Copa del Rei el dimecres 22 de gener, a les 19 hores. L’enfrontament per decidir l’equip classificat pels vuitens serà el primer entre els dos clubs, que mai fins ara s’havien vist les cares. Els de Quique Setién visitaran l’estadi Can Misses, amb capacitat per 4.500 espectadors i de gespa artificial.

L’equip eivissenc ocupa la tercera posició del Grup 1 de la Segona Divisió B –places de play-off d’ascens- a 8 punts del líder, encara que amb un partit menys que el filial de l’Atlètic de Madrid. El conjunt blau cel està dirigit per l’exblaugrana Pablo Alfaro, que va coincidir com a jugador amb Quique Setién al Racing de Santander del 1993 al 1995. El màxim perill en atac de la UD Eivissa és Ángel Rodado, que acumula 12 gols en 19 partits de lliga i 1 en les dues eliminatòries de Copa disputades fins ara.

El primer duel de Copa del Rei pel Barça -ha evitat les dues primeres eliminatòries- arribarà després del partit de Lliga davant el Granada, que suposarà el debut de Quique Setién a la banqueta del Camp Nou. Els blaugranes rebran els granadins el diumenge 19 de gener a les 21 hores. Després del partit a Can Misses, el Barça visitarà el València a Mestalla el dissabte 25 de gener a les 16 hores.

Tots els enfrontaments dels setzens de final

Eivissa – Barça
Unionistas Salamanca – Reial Madrid
Logronyès – València
Cultural Leonesa – Atlètic de Madrid
Ebro – Leganés
Badajoz – Eibar
Badalona – Granada
Recreativo de Huelva – Osasuna
Rayo Vallecano – Betis
Mirandés – Celta
Tenerife – Valladolid
Girona – Vila-real
Elx – Athletic Club
Saragossa – Mallorca
Sevilla – Llevant
Real Societat – Espanyol

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut