El Camp Nou, un fortí en el primer partit de l’any

El Camp Nou, un fortí en el primer partit de l’any

El Barça encadena nou anys consecutius sumant els tres punts en el primer duel oficial de l’any natural a l’Estadi

Torna la competició oficial al Camp Nou. I ho farà aquest diumenge amb un Barça-Granada que suposarà el primer duel de Quique Setién com a tècnic del Barça Després d’iniciar l’any amb un empat contra l’Espanyol (2-2) i una derrota a les semifinals de la Supercopa d’Espanya contra l’Atlètic de Madrid (2-3), els culers buscaran sumar els tres punts davant l’afició blaugrana. Una victòria que permeti al Barça mantenir-se líder de la competició domèstica.

Nou anys sumant els tres punts

El Barça ha convertit el Camp Nou en un fortí en els darrers inicis d’any al Camp Nou. I és que cal remuntar-se fins a l’any 2010 per trobar la primera ensopegada dels culers com a locals en el primer duel a l’Estadi. Concretament, va ser el 2 de gener del 2010 en un Barça-Vila-real de Lliga que va acabar en empat (1-1).

I no tan sols això, sinó que en les darreres dues dècades el Barça només no ha aconseguit sumar els tres punts en dues ocasions. L’esmentat any 2010 i el 2008, en el duel de Copa del Rei contra l’Alcoià (2-2). Per tant, dos empats en 19 partits que deixen entreveure els bons registres culers en l’estrena d’any al Camp Nou. Finalment, cal destacar que el registre de gols és de 59 a favor i tan sols 10 en contra en aquests 19 partits.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut