Onze blaugranes, preparats per a l’Europeu

Onze blaugranes, preparats per a l’Europeu

Pérez de Vargas, Entrerríos, Ariño, Aleix, Sorhaindo, Mem, Fabregas, Andersson, Dolenec, Cindric i Pálmarsson inicien el proper dijous la competició continental amb les seves respectives seleccions

El proper dijous arrencarà l’Europeu 2020 de seleccions, que es disputarà a Àustria, Noruega i Suècia, i ho farà de nou amb una àmplia representació de jugadors del Barça. Fins a 11 blaugranes estaran presents en el campionat continental amb les respectives seleccions, i tots ells buscaran acabar en la millor posició quan acabi el torneig, el dia 26. La primera posició, de fet, donarà el bitllet directe per als Jocs Olímpics de Tòquio del proper estiu, excepte que el títol sigui per a Dinamarca, que ja té la presència assegurada com a actual campiona del món.

La selecció amb la representació blaugrana més important és l’espanyola, amb quatre culers en la convocatòria: Gonzalo Pérez de Vargas, Raúl Entrerríos, Aitor Ariño i Aleix Gómez. El conjunt de Jordi Ribera competirà en el grup C amb Alemanya, Holanda i Letònia, contra qui debutarà el dijous a les 20:30h. L’altre combinat amb més d’un culer és França, amb Cedric Sorhaindo, Dika Mem i Ludovic Fabregas a la llista. Els de Didier Dinart debutaran contra Portugal el divendres a les 18:15h en el grup D, on també competiran Noruega i Bosnia-Herzegovina.

Un únic duel blaugrana

En el grup A, la Croàcia de Luka Cindric debutarà contra Montenegro el dijous a les 20:30h, i també s’enfrontarà a Bielorússia i Serbia. Eslovènia, amb Jure Dolenec competirà en el grup F amb Suècia, Suïssa i Polònia, contra qui debutarà el divendres a les 18:15h. Per últim, en el grup E competiran la Dinamarca de Lasse Andersson i la Islàndia d’Aron Pálmarsson, a més d’Hongria i Rússia. Els dos culers s’enfrontaran en la primera jornada, el dissabte 11 a les 18:15h.

La competició de seleccions mantindrà aturada l’activitat de clubs fins al mes de febrer, quan tornaran tant la Lliga Asobal com la VELUX EHF Champions League. Mentrestant, els jugadors del Barça que no disputen l’Europeu es reincorporaran als entrenaments a la Ciutat Esportiva Joan Gamper el proper 14 de gener, a excepció de Thiagus Petrus, que ho farà un cop finalitzi la concentració de la selecció brasilera.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut