La convocatòria per a la Supercopa

La convocatòria per a la Supercopa

Ernesto Valverde ha donat a conèixer els 24 jugadors citats per afrontar la Supercopa d’Espanya a l'Aràbia Saudita

El Barça viatja aquest dimarts cap a l’Aràbia Saudita per disputar la final a quatre de la Supercopa d’Espanya. Els de Valverde s’enfrontaran a les semifinals contra l’Atlètic de Madrid per buscar un lloc a la final contra el València o el Reial Madrid, els altres dos rivals presents al torneig. Aquest dimarts, Valverde ha facilitat la llista de 24 convocats.

Els convocats són N. Semedo, Piqué, I. Rakitic, Sergio, Todibo, Suárez, Messi, Neto, Lenglet, M. Wague, Griezmann, Jordi Alba, S. Roberto, F. De Jong, Vidal, Umtiti, Junior, Iñaki Peña, C. Pérez, Riqui Puig, Collado, Ansu Fati, R. Araujo i Arnau Tenas. Queden fora de la convocatòria per lesió Ter Stegen, Arthur i O. Dembélé.

Última sessió a Barcelona

Aquest dimarts l’equip s’ha exercitat per darrera vegada abans de viatjar cap a l’Aràbia Saudita. Una sessió que ha comptat amb el jugadors disponibles del primer equip al camp Tito Vilanova i on també han entrenat Iñaki Peña, R. Araujo, Jandro, Collado, Riqui Puig, C. Pérez i Ansu Fati, del Barça B, i Arnau Tenas, del Juvenil A.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut