Rècord de països participants a la segona edició de la Barça Academy Cup Àsia-Pacífic

Rècord de països participants a la segona edició de la Barça Academy Cup Àsia-Pacífic

Prop de 500 nens i nenes de 7 a 14 anys de 7 països diferents tornaran a trobar-se als camps de la Barça Academy Delhi per lluitar pel títol regional en quatre categories

Les escoles de futbol que el FC Barcelona té distribuïdes per la regió d’Àsia Pacífic gaudiran per segon any consecutiu de la Barça Academy Cup APAC, una competició que reunirà prop de 500 nens i nenes de 7 a 14 anys a les instal·lacions de la Barça Academy Delhi NCR a l’Heritage School de Gurgaon del 30 de gener al 2 de febrer de 2020. En aquesta segona edició es batrà el rècord de països participants, ja que hi haurà jugadors provinents de 7 països diferents: Austràlia (Brisbane i Sydney), l’Índia (Bangalore, Delhi i Bombai), el Japó (Fukuoka, Katsushika, Nara i Shinagawa Oimachi), Singapur, la Xina (Chengdu), Turquía (Istanbul) i dos equips de la Barça Escola Barcelona.

El torneig es disputarà en quatre categories diferents (Sub-9, Sub-11, Sub-13 i Sub-15) i suposarà novament un gran enriquiment cultural per al mig miler de participants, fet que suposarà una gran experiència per a tots ells. A més de la competició, els joves esportistes podran gaudir de diversos tallers on descobriran algunes de les tradicions típiques de l’Índia i visitaran algun dels indrets més icònics del país, com ara el Taj Mahal, considerat una de les set meravelles del món, o la ciutat de Jaipur.

Pel que fa purament a la competició, totes les categories jugaran segons normativa de futbol 7 amb partits on es disputaran dues parts de 20 minuts, excepte els Sub-15, que jugaran dues meitats de 25 minuts.

La cerimònia inaugural del torneig se celebrarà dijous 30 de gener i comptarà amb la presència del directiu Pau Vilanova; del director del projecte Barça Academy a nivell mundial, Carles Martín; i del cap de Barça Academy Àsia Pacífic, Carlos Palacín.

Paral·lelament a la segona Barça Academy Cup APAC, durant els mateixos dies també se celebrarà la primera edició de la Barça Academy India Cup, on es veuran les cares els jugadors de les escoles de futbol locals de Bangalore, Delhi i Bombai en un total de tres categories: Sub-10, Sub-12 i Sub-14. Això suposarà que la suma total de participants durant aquests quatre dies de competició superi la xifra dels 700 jugadors, en 63 equips diferents i que se celebrin un total de 162 partits.

 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut