Athletic Club - Barça Femení: Un regal de Reis immillorable (0-3)

Athletic Club - Barça Femení: Un regal de Reis immillorable (0-3)

Les blaugranes han sumat el primer triomf de l'any a San Mamés gràcies al gol de Mariona i al doblet d'Oshoala

El Barça Femení ha tornat de Bilbao amb el regal de Reis sota el braç. Les blaugranes han aconseguit el primer triomf del 2020 després de vèncer per 0-3 l'Athletic Club amb un gol de Mariona i doblet d'Oshoala. El partit, que s'ha disputat a San Mamés davant 32.068 persones i en el qual ha estat present la responsable del Futbol Femení, Maria Teixidor; ha estat l'últim de la primera volta, en què les culers han aconseguit finalitzar-la invictes amb 40 punts (13 victòries i un empat). A més, amb l'empat (1-1) de l'Atlètic de Madrid al camp del Rayo Vallecano, el Barça és encara més líder i amplia la diferència amb les matalasseres a set punts.

Escenari de gala per acollir un dels millors partits que es poden veure a la Primera Iberdrola. El Barça no s'ha fet petit a La Catedral i ha començat el duel portant la iniciativa. Els xuts de MartensAlexia han posat a prova la portera local. Però l'ocasió més clara del primer temps ha arribat des de les botes d'Aitana: el seu xut, però, s'ha estavellat a la fusta. La rèplica de les lleones ha arribat immediatament quan Maite Oroz ha aprofitat un malentès a la defensa blaugrana per provar sort amb una vaselina que ha marxat desviada. Jenni Hermoso també ha pogut obrir la llauna, rematant de cap una centrada de Marta, que ha atrapat De la Nava. L'Athletic Club s'ha reactivat i ha frenat l'escomesa de les de Lluís Cortés, tot i no posar en perill la porteria de Paños. Amb tot, el resultat no s'ha mogut a San Mamés en els primers quaranta-cinc minuts.

Mariona i Oshoala donen els primers tres punts de l'any

Els 32.068 espectadors que s'han desplaçat a San Mamés han estat testimonis del golàs de Mariona. La mallorquina ha arrencat pel carril central, perseguida per dues defenses, i ha enviat un xut teledirigit a l'escaire esquerre, allà on De la Nava no hi podia arribar. Els canvis de Lluís Cortés han donat resultat i l'entrada d'Oshoala i d'Hamraoui ha estat vital per aconseguir el segon gol del matí. Centrada des de la banda dreta de la francesa i rematada de cap inapel·lable de la nigeriana al fons de la xarxa. Ja a les acaballes del partit, Oshoala ha caçat un refús de la defensa local i, després de desfer-se de la seva marca, ha enviat una autèntica canonada a l'escaire dret.

D'aquesta manera, les blaugranes sumen el quinzè triomf consecutiu en totes les competicions i mantenen el lideratge amb 40 punts. El proper partit de les de Lluís Cortés serà el dissabte 11 (16.30 hores) contra el Tacón a domicili.

Fitxa del partit

Athletic Club, 0
Barça, 3

Athletic Club: De la Nava, Moraza, Garazi, Damaris, Oroz, Unzué (Sierra, min 78), Lucía García, Erika Vázquez, Azkona (Nekane, min 65), Oihane (Eunate, min 78), Valdezate (Yulema, min 65).
Barça: Paños, María León, J. Hermoso, Marta, Mariona, Alexia (Hamraoui, min 69), Patri, Aitana (Candela, min 84), Leila (Melanie, min 89), A. Pereira, Martens (Oshoala, min 59).
Gols: 0-1, Mariona (min 64); 0-2, Oshoala (min 77); 0-3, Oshoala (min 86).
Àrbitre: Martínez Martínez. Ha amonestat amb targeta groga la blaugrana Marta i les visitants Oihane i Azkona.
Assistència: 32.068 espectadors a l'estadi de San Mamés.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut